Федишин, Квіткова і Лобода похвалилися новими шубами: які фасони та кольори обирають зірки в сезоні 2024

Зима – сезон холодний. Тож треба мати відповідний одяг. Щоб і теплий був, і фасончик модний. Піддивитися, що нині в тренді, можна у зірок – вони знаються на луках краще за інших.

Ірина Федишин

Співачка вбралася у бежеву кошлату напівшубу зі штучного міха. Фасон верхнього одягу двобортний, з двома рядами ґудзиків. Кишені прорізні, прикрашені клапаном. Образ Білосніжки доповнили білі штани та рукавички під колір волосся. Федишин похвалилася великою кількістю запланованих концертів.

Даша Квіткова

Розлучена блогерка, схоже, самотністю не переймається. Завітала на Різдвяний ярмарок без кавалера, але почувалася доволі впевнено. Задля цього виходу Даша вбралася у півшубу довжиною до талії. Вона чисто білого кольору, без коміра, але доволі кошлата. Виглядає симпатично.

Світлана Лобода

Якось перебуваючи в Парижі, співачці вдалося прихопити рожевий захід сонця. Світлана саме прогулювалася у коротенькій шубці просторого крою з широким коміром та манжетами на рукавах. І хоча верхній одяг у Лободи зовсім не рожевого, а білого кольору, вона почала розмірковувати про можливість помилуватися світом саме через рожеві окуляри.

Соня Євдокименко

Онука Софії Ротару вирішила прогулятися по ранковому Нью-Йорку. Для прогулянки Соня вбралася у довгу шубу з морським коміром світло-коричневого кольору, яка дуже нагадує натуральну норку. Та оскільки на дворі не дуже холодно, то вигулювати дорогий верхній одяг довелося, накинувши на легкий топ.

Саша Бо

Блогерка зовсім недавно стала мамою, але вже встигла вибратися в Буковель. До поїздки Саша ретельно підготувалася. Навіть придбала для себе й маленької Вірочки шубки з однакової плюшевої тканини, схожої на штучну. Оцінити довжину верхнього одягу мами по фото складно, оскільки видно лише англійський комір із вилогами. А от у малечі комбінезон із вушками.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?