Тиха розкіш і натуральність: які кольори волосся будуть в моді протягом 2024 року — ТОП-6 варіантів

Професіональні стилісти нещодавно розповіли про те, які кольори волося будуть в моді протягом всього 2024 року. Тренди сезону характеризують як "тиху розкіш". Детальніше читайте на сайті "Один Факт".

В сезоні-2024 екстремальні відтінки волосся опиняться за бортом модних тенденцій. На зміну їм прийде живий та здоровий блиск разом із натуральністю. Які кольори волосся стануть найбільш популярними цього річ – читайте на сайті “Один Факт”.

Кремовий блонд

Модні кольори волосся в сезоні-2024: кремовий блонд
Модні кольори волосся в сезоні-2024: кремовий блонд

 

Теплий і більш золотистий різновид класичного блонду з тоненьким акордом крижаної прохолоди дозволить вам створити багатовимірний та неперевершений образ. Стилісти радять поєднувати кремовий блонд з базовим попелясто-коричневим або ж темно-русим кольором.

Розкішна брюнетка

Модні кольори волосся 2024 року: розкішна брюнетка
Модні кольори волосся 2024 року: розкішна брюнетка

Яскравий відтінок брюнетки з розкішною енергією збережеться в трендах протягом всього 2024 року. Він створює глянцевий, сяючий образ, який в поєднанні зі світлим одягом пастельних відтінків створює максимально ідеальний контраст.

Каштановий

Кольори волосся, які будуть модними в 2024 році: каштановий
Кольори волосся, які будуть модними в 2024 році: каштановий

Каштановий колір волосся — що одна популярна тенденція, яка активно розвивається у 2024 році. Перефарбування волосся в насичений каштановий колір — найкращий спосіб привнести яскравість до традиційного відтінку брюнетки. На думку багатьох стилістів, цей колір є різновидом дорогого брюнета, додаючи до класичного темного тону більш насичені та глибокі золотисті тональності.

Ковбойська мідь

Колір волосся ковбойська мідь буде в моді в 2024 році
Колір волосся ковбойська мідь буде в моді в 2024 році

Популярність кольору волосся “ковбойська мідь” стала зростати наприкінці 2023 року і з того часу вже понад місяць залишається в трендах. Гарний відтінок, в якому поєднанні насичений каштановий колір і мідь.

Бронд

Модні кольори волосся-2024: бронд
Модні кольори волосся-2024: бронд

Колір волосся бронд, який буде трендовим у 2024 році, втілює в собі живу та органічну естетику. Чудове поєднання платинового блонду та пікантної темненької брюнетки, що створює той самий колір бронд — відразу стає популярним у багатьох жінок.

Бронд має дуже тонкий відтінок — без різких ліній та розтікання волоссям. Зовні він дуже схожий на природний, натуральний відтінок волосся.

Червоний імбир

Модні кольори волосся-2024: червоний імбир
Модні кольори волосся-2024: червоний імбир

Червоний імбир — різновид рудого кольору волосся, який в порівнянні із ним більш тепліший. Його можна охарактеризувати як насичений, теплий, з помаранчево-червоними акцентами і рудим відтінком. Якщо при фарбуванні волосся зробити все правильно — ефект буде просто вражаючим.

Нові статті

Схожі статті

Такого ви ще не пробували! Як приготувати пряний хрін з помідорами – вийде не лише смачно, а й бюджетно

Ви закохаєтесь у цю страву з першого погляду: кулінари розповіли, як приготувати хрін з помідорами та що для цього потрібно. Простий покроковий рецепт.

З макіяжем та манікюром: 31-річна Марія Яремчук показала, що в красі та стилі нічим не поступається Ріанні

Марія Яремчук – молода українська співачка родом з Чернівців. Вона народилась в родині артиста Назарія Яремчука і з дитинства захоплювалась музикою, приймала участь у різноманітних концертах.

Дизайнерський ремонт, світлі тона та багато простору: Тімур Мірошниченко показав, як виглядає його квартира

Шоумен Тімур Мірошниченко показав свою величезну квартиру біля Дніпра, в якій він живе з дружиною та чотирма дітьми: як виглядає оселя зіркового подружжя?

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?