“Невимушений гламур”: Зірка “Барбі” продемонструвала ніжний манікюр, який стане трендом цієї весни (ФОТО)

Зірка серіалу про Барбі, акторка Марго Роббі, показала найніжніший манікюр. Він буде в трендах вже весною 2024 року. Якого він кольору – дізнайтесь з матеріалу від "Один Факт".

Австралійська акторка і продюсерка Марго Роббі відома в світі своєю ляльковою зовнішністю. Раніше її називали голлівудською Попелюшкою, а після виходу найрожевішого фільму 2023 року під назвою “Барбі”, в якому акторка зіграла головну роль — Марго стали називати саме за ім’ям її героїні.

Втілення на телевізійному екрані улюбленої ляльки багатьох дітей – Барбі, вдалося Марго блискуче. Втім, зірці вдалося уникнути прив’язки до цього образу.

Нещодавно Роббі з’явилася на церемонії Critics Choice Awards з ніжним нюдовим манікюром, який привернув увагу багатьох майстрів та цінителів нігтьового дизайну. Марго обрала для своїх нігтиків красивий, і в той же час не яскравий колір покриття, який цілком може вирватись у тренди вже наступної весни.

Оформлення нігтів акторці робив найлс-майстер Том Бачик. Саме він виклав у соцмережі результат своєї неперевершеної роботи.

Зірка фільму “Барбі” обрала для церемонії вручення нагород ” Critics Choice Awards” нейтральний нюдовий колір нігтів – без насиченого дизайну і інкрустування камінчиками або стразами.

Яскравий манікюр від Тома Бачика для Селени Гомес
Яскравий манікюр від Тома Бачика для Селени Гомес

Відомий голлівудський майстер манікюру Том Бачик зазначив, що натхненням для створення нігтиків, як у Марго Роббі, став гламур без зусиль.

Ми хотіли, щоб нігті пасували до тону її шкіри, щоб допомагали звузити ніготь і подовжити пальці — зізнався він

Марго Роббі доповнила свіженьке покриття на своїх нігтиках розкішною каблучкою. До речі, ця акторка — не єдина зіркова клієнтка у Тома Бачика. Він також створює нігтьовий дизайн для самої Джей Ло, а ще – Селени Гомес і Олівії Родріго.

Подивіться самі, які розкішні дизайни нігтів робить цей майстер. Можливо, якийсь із них буде пасувати і до вашого образу.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?