Серед зірок поширюється мода на одну сукню: уподобали фасон Оля Полякова, її донька Маша, Олена Шоптенко

Останнім часом усе частіше можна зустріти на знаменитостях однаковісіньке вбрання. Зокрема, шалену популярність має одна брендова доволі відверта сукня.

Цю трикотажну сукню українського бренду T.Mosca з перевернутим топом можна побачити на багатьох зірках. Вбрання, що відкриває животик, є в гардеробі Олі Полякової. Суперблондинка придбала сукню за 7,5 тис. гривень у сірих тонах.

Оля Полякова, донька Маша та Олена Шоптенко вбралися в однакові сукні

Таку ж, але чорну, дбайлива матуся купила і своїй старшій доньці Маші. Обидві вбралися по-модному й нумо співати пісень та обніматися. Заразом закликали інших мам і доньок зробити щось подібне.

Оля Полякова, донька Маша та Олена Шоптенко вбралися в однакові сукні

Днями в мережу Інстаграм виклала Сторіз й хореографиня Олена Шоптенко. І що ми бачимо? На танцівниці та ж сама сукня, тільки зеленого кольору! Усе в наявності – перекручений ліф, драпірування на спідниці. Той же бренд, тільки різні відтінки віскози. Олена пролила світло на популярність саме цього фасону серед зірок, підписавши власну світлину:

“Плаття, яке тримає у формі”.

І дійсно, після тістечок та цукерок подібне вбрання не вдягнеш. Треба ще добряче попітніти у спортзалі чи на паркеті, щоб сукня виглядала ідеально, відкриваючи на оглядини широкого загалу підкачаний зірковий животик.

Оля Полякова, донька Маша та Олена Шоптенко вбралися в однакові сукні

На сторінці бренду можна побачити чимало інших кольорових варіацій цього цікавого фасону. Тож модницям буде з чого обирати. А зіркові приклади вже є перед очима – можна купувати, як в одної з Полякових чи Шоптенко, або ж обрати інший колір до лиця. Головне – вчасно втягнути живіт, щоб у розрізі сукні було видно гарні кубики, а не сальце.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?