Які стрижки будуть модними у 2024 році: ТОП-3 зачіски для жінок у віці 40+, які носять навіть знаменитості

Гарно виглядати – це бажання спільне для багатьох, а зачіска - важливий елемент привабливості образу. Саме тому укладене волосся може стати засобом омолодження та підкреслення природньої краси.

Прислухаючись до думки провідних спеціалістів у сфері краси, можемо сміливо зробити перший висновок: Не варто робити багатошарові, або екстремальні зачіски, якщо вас турбує старіння. Різкі переходи та чіткі лінії можуть тільки підкреслити втрату об’єму та зморшки на обличчі.

Тоді яку обрати? Ось топ-3 зачіски, які допоможуть кожній жінці відчути себе гарнішою та надають впевненості у собі.

1. Боб з вигинами

Боб-каре завжди залишається у тренді, але тепер він отримав нове життя завдяки вигинам. Ця стрижка надає обличчю вишуканості та грації, підкреслюючи його красу. Вигини додають об’єму і створюють ілюзію молодшого обличчя. Це ідеальний вибір для жінок будь-якого віку, хто прагне виглядати стильно та елегантно. Цю укладу робити легко, отже зранку у вас буде більше часу насолодитися смачною кавою.

Стилісти назвали найкращі омолоджуючі зачіски у 2024 році для жінок
Стилісти назвали найкращі омолоджуючі зачіски у 2024 році для жінок

2. Повітряний піксі

Піксі – це коротка стрижка, яка виглядає дуже свіжо і сучасно. Має багато різновидів, отже ви можете обрати ідеальний варіант, саме для вас. Вона підкреслить риси обличчя, чим додасть впевненості у собі. Ще одна перевага зачіски – її практичність, укладка не буде займати багато часу. Піксі ідеально підходить для активних жінок, які цінують зручність, стиль та красу в одному вигляді.

 ТОП-3 зачіски для жінок у віці 40+, які носять навіть знаменитості
ТОП-3 зачіски для жінок у віці 40+, які носять навіть знаменитості

3. Подовжене каре

Кращий варіант, якщо не хочете короткі стрижки, а від довгого волосся вже втомилися. При хвилястому, або накрученому волоссі, створює м’які лінії навколо обличчя, що робить його молодшим та зменшує враження від віку. Якщо ви власниця прямого волосся, така зачіска, зможете візуально скорегувати обличчя – наблизити до овальної форми. Такі локони додають ніжності в образ. Особливо підходить для тих, хто бажає підкреслити свою жіночність. Буде чудово виглядати, як в офісі, так і на театральній прем’єрі.

Світлана Лобода вийшла заміж не по-справжньому
Секрети ідеальної зачіски від зіркових перукарів

Колір волосся також відіграє важливу роль у створенні молодшого образу. Відтінки, які надають обличчю свіжості, можуть доповнити обрану зачіску і зробити вигляд ще більш привабливим. Не забувайте, що правильний вибір зачіски залежить від індивідуальних особливостей та вподобань, тож завжди слід враховувати форму обличчя, текстуру волосся і свої власні переваги.

Правильно укладене волосся – це не лише спосіб підкреслити свою красу, але й спосіб відчути себе молодше та енергійніше. Ніколи не пізно для маленьких експериментів та покращення себе. Пам’ятайте про те, що справжня краса починається з внутрішньої гармонії, поваги та любові до себе, а правильно обрана стрижка лише підкреслить вашу власну привабливість.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?