Штани палаццо заполонили гардероби українських зірок: з чим їх носять Могилевська, Сумська і Мішина

Про те, що штани палаццо нині в тренді, можемо судити з луків відомих модниць Могилевської, Сумської, Мішиної. Чому б і нам із вами не вбратися у стильний гарний одяг?

Штани палаццо мають високу посадку. Ширина починається вже від пояса. Вбравшись у такі штани, складатиметься враження, ніби ви перебуваєте у спідниці. Попервах у 30-их роках минулого століття ці широкі легкі штани Коко Шанель запропонувала носити на курорті, прогулюючись набережною.

На початку 50-их колекцію широких штанів продемонстрував Еміліо Пуччі. Оскільки показ модної колекції відбувався у палаццо Пітті, то й ця частина одягу отримала подібну назву.

З чим носити штани палаццо: Ольга Сумська

Не треба плутати палаццо зі штанами кльош. У нашому випадку штани починають розширятися від самого пояса, тоді як у кльош це робиться набагато нижче. Схоже, весняно-літню колекцію 2024 повністю заполонять палаццо. Тож треба бути готовими до цього й запастися потрібною моделлю завчасно.

З чим носити штани палаццо: Наталя Могилевська

Наші зіркові модниці обрали для палаццо чорну гаму. Ольга Сумська поєднала широкі штани з піджаком із такої ж легкої тканини. Доповнили лук блуза з глибоким вирізом та високі чорні рукавички. Взуття актриса обрала яскравого золотавого відтінку – черевички з вузьким носком на тонкій шпильці.

З чим носити штани палаццо: Ксенія Мішина

Наталя Могилевська, яка останнім часом із головою пірнула в побудову родинних стосунків із чоловіком та дітьми, вбралася по-домашньому. Атласна піжама у співачки теж чорного кольору. Вільний крій дозволяє почуватися легко й невимушено в ліжку. До того ж у піжамі зі штанами палаццо зручно читати книжки.

Як завше, бадьора й активна Ксенія Мішина продемонструвала чорний лук із надміру довгими штанами палаццо, які акторка поєднала з масивними черевиками на товстій платформі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?