Штани палаццо заполонили гардероби українських зірок: з чим їх носять Могилевська, Сумська і Мішина

Про те, що штани палаццо нині в тренді, можемо судити з луків відомих модниць Могилевської, Сумської, Мішиної. Чому б і нам із вами не вбратися у стильний гарний одяг?

Штани палаццо мають високу посадку. Ширина починається вже від пояса. Вбравшись у такі штани, складатиметься враження, ніби ви перебуваєте у спідниці. Попервах у 30-их роках минулого століття ці широкі легкі штани Коко Шанель запропонувала носити на курорті, прогулюючись набережною.

На початку 50-их колекцію широких штанів продемонстрував Еміліо Пуччі. Оскільки показ модної колекції відбувався у палаццо Пітті, то й ця частина одягу отримала подібну назву.

З чим носити штани палаццо: Ольга Сумська

Не треба плутати палаццо зі штанами кльош. У нашому випадку штани починають розширятися від самого пояса, тоді як у кльош це робиться набагато нижче. Схоже, весняно-літню колекцію 2024 повністю заполонять палаццо. Тож треба бути готовими до цього й запастися потрібною моделлю завчасно.

З чим носити штани палаццо: Наталя Могилевська

Наші зіркові модниці обрали для палаццо чорну гаму. Ольга Сумська поєднала широкі штани з піджаком із такої ж легкої тканини. Доповнили лук блуза з глибоким вирізом та високі чорні рукавички. Взуття актриса обрала яскравого золотавого відтінку – черевички з вузьким носком на тонкій шпильці.

З чим носити штани палаццо: Ксенія Мішина

Наталя Могилевська, яка останнім часом із головою пірнула в побудову родинних стосунків із чоловіком та дітьми, вбралася по-домашньому. Атласна піжама у співачки теж чорного кольору. Вільний крій дозволяє почуватися легко й невимушено в ліжку. До того ж у піжамі зі штанами палаццо зручно читати книжки.

Як завше, бадьора й активна Ксенія Мішина продемонструвала чорний лук із надміру довгими штанами палаццо, які акторка поєднала з масивними черевиками на товстій платформі.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?