Манікюр дружини мільйонера: Злата Огнєвіч показала головний тренд цієї весни – нігті з крапельками

Злата Огнєвіч показала головний тренд цієї весни – модний манікюр з чорними цятками-крапельками. Як виглядає весняний манікюр зірки, який підійде до будь-якого наряду — "Один Факт" покаже далі.

Манікюр — справжня визитівка кожної жінки. Навесні нігтьовий дизайн набуває особливого значення, адже саме в цю пору року природа оновлюється, просинається від довгої сплячки. І кожній жінці хочеться теж щось оновити в своєму образі.

Весняні тенденції нігтьового дизайну в 2024 році — це акцент на яскравість, блиск і витонченість. Один з варіантів нігтьового дизайну в цьому весняному сезоні – манікюр із цяточками (крапельками).

Крапельки і цяточки виглядають на нігтьовому покритті дуже ефектно і стильно. Він все більше завойовує популярність, а цієї весни набуде особливої переваги. Наприклад, співачка Злата Огнєвіч вже скористалась модними тенденціями весни 2024 і зробила собі саме такий манікюр: в ніжно-рожевому кольорі з темними цяточками.

Злата Огнєвіч доповнила весняним манікюром з цяточками червоний подовжений піджак, вдягнутий на оголене тіло. Цей весняний образ співачка супроводила віршами поетеси Ольги Саліпи – про сильних жінок, які створюють себе самі попри людські плітки.

Манікюр із крапельками – універсальний. Він виглядає свіжо, стильно та ефектно. Такий нігтьовий дизайн підходить для будь-якого жіночого образу та віку. Цяточки на нігтях підкреслять будь-який наряд, чудово урізноманітнять повсякденний образ.

Нігтики з цятками та крапельками зроблять зовнішній вигляд оригінальним та привабливим. Такий манікюр полюбився багатьом жінкам і ідеально підійде для будь-якого гардеробу.
Весняний манікюр із крапельками — простий і легкий у виконанні. Втілити його в реальність не складе великої проблеми. Вся процедура створення нігтьового дизайну займає зовсім небагато вільного часу.

Нові статті

Схожі статті

Що віщує “божа корівка”, яка залетіла в квартиру і скільки точок має бути “на удачу”: народні прикмети

Божа корівка — жучок, із яким повʼязано багато прикмет. Дізнайтеся, що на своїх крильцях несе в оселю божа корівка, і скільки в неї повинно бути цяток, щоб привернути удачу.

Це має знати кожний дачник: що потрібно зробити після збору врожаю полуниці – 100% дієвий лайфхак

Не забудьте зробити одну дуже важливу річ, як тільки зібрали врожай ягід: що потрібно робити з полуницею? Буде родюча ще протягом кількох сезонів.

Має за плечима два шлюби: куди зник 50-річний лідер гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин – одружився в 20

Соліст гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин вперше розповів про своє особисте життя - два шлюби, діти та рання самостійність: яким було життя співака?

Жінки миють голову кока-колою, щоб перевірити популярний лайфхак: що сталося з їхнім волоссям після цього

Ваше волосся буде мати неймовірний блиск та об'єм, якщо ви спробуєте цей засіб: що буде якщо під час миття голови використати газований напій, а саме кока колу?