Модний шик чи повний несмак: ТОП “крінжових” речей у гардеробі Тіни Кароль, Олі Полякової і Насті Каменських

Тіна Кароль, Настя Каменських та Оля Полякова — модниці, які завжди виглядають стильно. Але в них ϵ речі, які зовсім їм не пасують. Подивіться на найневдаліші образи зірок в добірці від "Один Факт".

Модні тенденції в одязі останніми роками дещо змінились. Якісь речі вийшли з моди і тому їх треба скоріш прибрати зі свого гардеробу. Однак українські зірки Тіна Кароль, Оля Полякова і Настя Каменських не поспішають цього робити. Можливо, тому – що цим красуням личить навіть те, що вже не в моді.

“Один Факт” пропонуϵ до уваги читачів декілька “крінжових” образів українських зірок, які залишились поза модою, але все одно залишаються розкішними.

Рожевий колір та обтислі сукні Тіни Кароль

Ніжно-рожевий колір та обтислі сукні в 2024 році залишились поза модою. Замість рожевого антитренду тепер на піку популярності — насичений червоний.

Але Тіну Кароль це, схоже — зовсім не хвилюϵ. Адже в гардеробі співачки ϵ і рожевий комбінезон, і багато обтислих суконь, і відверта сукня в соковитому рожевому кольорі. Дивіться самі в добірці, яку пропонуϵ до вашої уваги “Один Факт”.

З усіма антитрендами в одязі Тіна Кароль зовсім не плануϵ розставатися.

Рожеві речі, обтислі сукні все одно залишаються частиною зіркового гардеробу співачки.

Антитренди в гардеробі Олі Полякової: міні-спідниці та хутро

Оля Полякова просто обожнюϵ міні-спідниці. В її гардеробі таких нарядів забагато. І це – незважаючи на те, що міні в 2024-му занесені до антитрендів.

А ще Оля Полякова, як справжня Королева — просто не може без хутра.

І хоча мода на одяг із хутряним оздобленням пройшла ще в 2023 році — в зірковому гардеробі Полякової все ж збереглися деякі речі з хутра.

Антитренди в гардеробі Насті Каменських: рожеве хутро, стрази і обтислі моделі суконь

Гардероб Насті Каменських теж містить в собі крінжові речі, які колись були в моді, а зараз — вже поза нею.

Ось, наприклад — обтисла шкіряна сукня чорного кольору. Вона ідеально підкреслюϵ розкішні форми співачки, але… Обтислі речі в 2024-му — в категорії антитрендів.

А ось ще дві обтислі сукні з гардеробу Каменських: чисто біла і джинс.

Речі зі стразами та пайетками — ще один антитренд, який можна побачити в гардеробі дружини Потапа. Ось лише 2 варіанти: срібляста кофта та сценічна блискуча сукня.

І третій крінжовий стиль, яким не нехтуϵ Анастасія Каменських, це… рожеве хутро. Поϵднання відразу двох антитрендів зовсім не бентежить норовисту артистку.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?