Федишин, Гросу, Огнєвіч, Нікітюк стали жінками-кішками: вбралися в шкіру з ніг до голови і позують

Знаменитості обожнюють вбиратися у шкіряний одяг. Під роздачу потрапляють будь-які речі – сукні, штани, верхній одяг та взуття. Отже, нам треба визначитися, кому подібні луки пасують найкраще.

Ірина Федишин

Зазвичай ця співачка уникає скандалів з колегами по шоубізу. Тож і шкіряні речі для себе обрала доволі пристойні без жодного натяку на відвертість. Артистка вбралася у шкіряні пальто та беретку. Колір верхнього одягу більше схожий на буряковий, а от головний убір має більш червоний відтінок. Образ Ірина доповнила такого ж кольору рукавичками, щоправда, вони у неї замшеві.

Зірки віддають перевагу шкіряним речам

Злата Огнєвіч

Зірка вирішила вийти з дому у шкірянці-косусі. Як заведено у байкерів, Златина куртка має чималу кількість блискавок та великий комір, що відвертається. Верхній одяг співачки коротенький, ще й прикрашений ремінцями.

Зірки віддають перевагу шкіряним речам

Аліна Гросу

Шкіряний гардероб українки в Америці доволі об’ємний. Співачка хизується асиметричною чорною блискучою сукнею, в якій заспівала пісню “Туман”. Іноді Аліна вбирається у коротеньку шкіряну спідничку та курточку. А коли похолоднішає, надіває шкіряний плащ та кепку.

Зірки віддають перевагу шкіряним речам

Чара Хорив

Віддає перевагу шкіряним лукам і нинішня подружка Нікіти Добриніна. Модель міксує різні види шкіри у вбранні. Так, до коричневої шкірянки оверсайз підібрала чорні обтислі штанці. Іншим разом Чара обрала для виходу на люди довгу чорну шкіряну спідницю, а на плечі про всяк випадок накинула курточки з такої ж шкіри.

Зірки віддають перевагу шкіряним речам

Леся Нікітюк

Захопившись красою шкіряного піджака, телеведуча навіть забула вдіти спідничку. Тож шанувальники отримали можливість розгледіти довжину нескінченних ніг знаменитості. Верхній одяг Лесі пошито з грубої шкіри. Присутні накладні кишені. Лінія плеча розширена. Є навіть погони на ґудзиках.

Зірки віддають перевагу шкіряним речам

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?