Федишин, Гросу, Огнєвіч, Нікітюк стали жінками-кішками: вбралися в шкіру з ніг до голови і позують

Знаменитості обожнюють вбиратися у шкіряний одяг. Під роздачу потрапляють будь-які речі – сукні, штани, верхній одяг та взуття. Отже, нам треба визначитися, кому подібні луки пасують найкраще.

Ірина Федишин

Зазвичай ця співачка уникає скандалів з колегами по шоубізу. Тож і шкіряні речі для себе обрала доволі пристойні без жодного натяку на відвертість. Артистка вбралася у шкіряні пальто та беретку. Колір верхнього одягу більше схожий на буряковий, а от головний убір має більш червоний відтінок. Образ Ірина доповнила такого ж кольору рукавичками, щоправда, вони у неї замшеві.

Зірки віддають перевагу шкіряним речам

Злата Огнєвіч

Зірка вирішила вийти з дому у шкірянці-косусі. Як заведено у байкерів, Златина куртка має чималу кількість блискавок та великий комір, що відвертається. Верхній одяг співачки коротенький, ще й прикрашений ремінцями.

Зірки віддають перевагу шкіряним речам

Аліна Гросу

Шкіряний гардероб українки в Америці доволі об’ємний. Співачка хизується асиметричною чорною блискучою сукнею, в якій заспівала пісню “Туман”. Іноді Аліна вбирається у коротеньку шкіряну спідничку та курточку. А коли похолоднішає, надіває шкіряний плащ та кепку.

Зірки віддають перевагу шкіряним речам

Чара Хорив

Віддає перевагу шкіряним лукам і нинішня подружка Нікіти Добриніна. Модель міксує різні види шкіри у вбранні. Так, до коричневої шкірянки оверсайз підібрала чорні обтислі штанці. Іншим разом Чара обрала для виходу на люди довгу чорну шкіряну спідницю, а на плечі про всяк випадок накинула курточки з такої ж шкіри.

Зірки віддають перевагу шкіряним речам

Леся Нікітюк

Захопившись красою шкіряного піджака, телеведуча навіть забула вдіти спідничку. Тож шанувальники отримали можливість розгледіти довжину нескінченних ніг знаменитості. Верхній одяг Лесі пошито з грубої шкіри. Присутні накладні кишені. Лінія плеча розширена. Є навіть погони на ґудзиках.

Зірки віддають перевагу шкіряним речам

Нові статті

Схожі статті

Наталія Могилевська вперше показала на фото свою молодшу прийомну дочку: обіймає так міцно, як рідну маму

Наталія Могилевська з головою поринула у материнські турботи. Ось і 16 травня, у День вишиванки, не забула вбрати молодшу донечку Софійку у біленьку вишиту сукенку.

Пішли в батька: екс-дружина Віталія Кличка показала трьох спільних дітей. Всі високі та однакові (ФОТО)

Наталія Єгорова опублікувала фотографії разом з трьома дітьми від екс-чоловіка Віталія Кличка: як виглядають, чим займаються та чи спілкується з ними батько?

Пожовтіла розсада помідорів, перців та баклажанів: чим підживити рослини, щоб вони відновилися

Багато хто з дачників бачив, як на розсаді перців, баклажанів та помідорів жовтіϵ листя. "Один Факт" підготував декілька порад, які допоможуть виправити ситуацію.

Гороскоп на 20 травня 2024 року для знаків Зодіаку Козеріг, Рак, Стрілець: уникайте імпульсивних покупок

Гороскоп на 20 травня 2024 року для знаків Зодіаку Козеріг, Рак, Стрілець: спробуйте правильно керувати своїми фінансами та обдумувати кожну вашу покупку.