Обираємо одяг за асцендентом: модні астрологічні поради для дівчат Близнюків від дизайнера одягу Андре Тана

Відомий український дизайнер одягу Андре Тан систематично даϵ поради для прекрасних жінок щодо вибору стильних речей. "Один Факт" наводить поради від стиліста для дівчат з асцендентом у Близнюках.

Андре Тан наголошуϵ, що дівчата Близнюки — це справжні чарівниці, які підкорюють оточуючих своїм шармом та легкістю. Представниці цього знаку знаходяться під впливом Меркурію. Саме він даруϵ цим дівчатам витонченість та юну красу.

Дизайнер одягу Андре Тан порадив дівчатам Близнюкам обирати одяг таких кольорів, як жовтий, білий, світло-блакитний, світло-зелений, чорний, пастельний зелений.

Найкращий вибір для красунь із асцендентом у Близнюках – це класичний одяг з елементами спортивного стилю. Цим дівчатам дуже личать білі сорочки, сині джинси, зручне спортивне взуття, речі блакитного кольору, окуляри.

Андре Тан не радить дівчатам з асцендентом у Близнюках ховатись за одягом блідих кольорів. Краще надати перевагу яскравим речам.

Андре Тан — український дизайнер та модельϵр, який постійно тримаϵ руку на пульсі моди. В цьому році він вже дав декілька модних порад на весну і літо 2024 року. Наприклад, Андре Тан радить дівчатам звернути увагу на легкий комплект для літньої погоди, що складаϵться із подовженого жилету та брюків палаццо. Цей образ, на думку дизайнера — найкраще рішення для ділової зустрічі та роботи. В ньому можна вийти також і на зустріч з подружкою.

Ще один цікавий образ, який Андре Тан порадив дівчатам на літо – це шовковий костюм у яскраво-рожевому кольорі. Він підходить для особливих випадків, святкових подій та на кожен день.

На початку весни 2024 року Андре Тан вже називав глобальну тенденцію цього сезону. За словами дизайнера, в моді буде курс на жіночність. Стиліст порадив жінкам не боятися проявляти себе у різноманітних іпостасях.

Навесні 2024 року будуть модними спущені плечі, речі класичного білого кольору, багатошаровий одяг, поϵднання білих та чорних речей, одяг із заниженою таліϵю.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.