Довгий тренч і штани-палаццо: Тіна Кароль поєднала головні модні тренди весни 2024, які доступні кожному

Тіна Кароль – відома модниця. Щойно втямила, що штани-палаццо увійшли в моду, відразу ж прикупила кілька штук. Ранньої весни співачка носить ці широкі штани з довгим тренчем.

Всім нам добре відома пристрасть Тіни Кароль до обтислих блискучих суконь. Та останнім часом співачка все частіше згадує про елегантність, тому й вбирається у строгі костюми чоловічого крою.

Тепер у зірки новий фетиш – штани-палаццо, в яких розширення починається від самої талії. Час від часу знаменитість можна побачити саме в такому модному луці. При цьому ширина одягу постійно збільшується.

Тіна Кароль показала штани-палаццо

Найсвіжіший костюм артистки вражає шириною штанин. Піджак пошито з тієї ж тканини, що й палаццо. Він теж доволі вільного крою, двобортний з глибоким вирізом. Блузки взагалі не видно або вона повністю відсутня.

Натомість Кароль накинула на плечі довгий тренч, дуже схожий на той, в якому вона знімалася на Львівському залізничному вокзалі разом із Шумеєм. Щоправда, світлина чорно-біла, тож підтвердити, чи саме цей верхній одяг був на Тіні під час знімання кліпу на композицію “Стерва”, доволі складно.

Схоже, в гардеробі співачки чимало одиниць верхнього демісезонного одягу, як і стильних класичних штанних костюмів. Завдяки фасону штанів-палаццо вийшов неповторний образ, який чудово підкреслює фігуру Тіни.

Кароль не могла не звернути увагу на такі стильні штани. А все решта – це вже доповнення до модного лука, якому позаздрить чимало жіночок. Адже всім хочеться виглядати елегантно й стильно.

У такому поєднанні можна й на вечірці з’явитися, й офіційний захід відвідати. Штани палаццо створюють гарні лінії, надають образу вишуканості та граціозності. Тож поки весна не перетворилася на спекотне літо, можна встигнути запозичити цікавий фасон у знаменитості.

Нові статті

Схожі статті

Ледве не одружився з іншою: кого кохав Максим Галкін до того, як на горизонті з’явилася Алла Пугачова

Гуморист Максим Галкін щасливо одружений на співачці Аллі Пугачовій. Але до Примадонни в нього вже були відносини, які ледве не довели до шлюбу. Дізнайтесь, в кого був закоханий молодий Галкін?

Пішов стопами матері: Наталія Сумська неспроста пишається єдиним сином – як він виглядає і хто батько

Наталія Сумська має старшу доньку й молодшого сина. Якщо Дарина весь час завдає матері головного болю, то В'ячеслав є приводом для гордості зіркових матусі й татуся.

У вас ще є час, тож поспішіть зробити це: що можна посадити на городі до кінця травня 2024. Список варіантів

Якщо ви цього не зробили досі, не хвилюйтесь - ще є декілька днів: які культури можна посадити на вашому городі до кінця весни, щоб отримати великий врожай?

Місячний календар городника на травень 2024: коли у відкритий ґрунт посадити кабачки, щоб врожай був гарним

Кабачки — овоч не примхливий. Тому вони дають гарний врожай навіть тоді, коли за ними майже не доглядають. "Один факт" назве найкращі дні для посіву кабачків.