Забудьте про темні та червоні нігті: новий тренд манікюру 2024 року, який випробували вже всі знаменитості

Весна 2024 року – ідеальний час для нових трендів. Зараз нігтики темного кольору більше не в моді. Про новий тренд нігтьового дизайну читайте в наступному матеріалі від "Одного факту".

Забудьте про нюдовий або темний манікюр, адже весною 2024 року в моду увірвався новий колір — зелена мʼята. Із ним можна зробити і класичний французький френч, і нейл-арт, і навіть 3D-дизайн. “Один факт” пропонуϵ вам подивитись, які варіанти нігтьового дизайну можна зробити в кольорі зеленої мʼяти.

Ще взимку серед українок домінував темно-зелений колір нігтиків, але із настанням весни пріоритети красунь змінились. Модним в найлс-дизайні став більш яскравий, світлий і природній колір зеленої мʼяти.

Класичний френч

Класичний весняний тренч
Класичний весняний тренч

Французький дизайн нігтиків – ідеальний варіант для тих, хто не хоче відмовлятись від класики. Відтінок зеленої мʼяти наносять лише на кінчики нігтів. Таким чином вдаϵться поϵднати відразу 2 сучасних тренди в один. Адже пастельний френч зараз теж в трендах.

Два кольори

Два кольори в дизайні нігтів: темний + світлий
Два кольори в дизайні нігтів: темний + світлий

Якщо поϵднати зелену мʼяту із іншим кольором (наприклад, рожевим або пастельним, бежевим) — то вийде не менш цікавий варіант дизайну, аніж класичний френч. Ефект градіϵнту зробить цей манікюр більш стриманим.

Нейл-арт

весняний дизайн нігтиків в кольорі зелена мʼята
весняний дизайн нігтиків в кольорі зелена мʼята

Поϵднання кольору зеленої мʼяти із квітковим малюнком — один із найбільш ідеальних способів прикрасити свої нігтики навесні 2024 року. Наприклад, на яскраво-зеленій основі можна намалювати маргаритки або сонячні ромашки.

3D-дизайн

Нігтьовий 3D дизайн
Нігтьовий 3D дизайн

Колір зеленої мʼяти чудово поϵднуϵться із обʼϵмним 3D дизайном манікюру. Наприклад, можна зробити класичний френч із обʼϵмними весняними квітами з гель-лаку. А якщо додати до цього трохи блиску, то ваші нігтики засяяють завдяки мерехтливим деталям.

Мʼятний мармур

Дизайн мʼятного мармуру для нігтів
Дизайн мʼятного мармуру для нігтів

Якщо ви знаходитесь в пошуку витонченого дизайну для нігтів — зверніть увагу на дизайн мʼятного мармуру. Такий малюнок буде мати розкішний вигляд та додасть трохи індивідуальності жіночому образу.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?