Забудьте про темні та червоні нігті: новий тренд манікюру 2024 року, який випробували вже всі знаменитості

Весна 2024 року – ідеальний час для нових трендів. Зараз нігтики темного кольору більше не в моді. Про новий тренд нігтьового дизайну читайте в наступному матеріалі від "Одного факту".

Забудьте про нюдовий або темний манікюр, адже весною 2024 року в моду увірвався новий колір — зелена мʼята. Із ним можна зробити і класичний французький френч, і нейл-арт, і навіть 3D-дизайн. “Один факт” пропонуϵ вам подивитись, які варіанти нігтьового дизайну можна зробити в кольорі зеленої мʼяти.

Ще взимку серед українок домінував темно-зелений колір нігтиків, але із настанням весни пріоритети красунь змінились. Модним в найлс-дизайні став більш яскравий, світлий і природній колір зеленої мʼяти.

Класичний френч

Класичний весняний тренч
Класичний весняний тренч

Французький дизайн нігтиків – ідеальний варіант для тих, хто не хоче відмовлятись від класики. Відтінок зеленої мʼяти наносять лише на кінчики нігтів. Таким чином вдаϵться поϵднати відразу 2 сучасних тренди в один. Адже пастельний френч зараз теж в трендах.

Два кольори

Два кольори в дизайні нігтів: темний + світлий
Два кольори в дизайні нігтів: темний + світлий

Якщо поϵднати зелену мʼяту із іншим кольором (наприклад, рожевим або пастельним, бежевим) — то вийде не менш цікавий варіант дизайну, аніж класичний френч. Ефект градіϵнту зробить цей манікюр більш стриманим.

Нейл-арт

весняний дизайн нігтиків в кольорі зелена мʼята
весняний дизайн нігтиків в кольорі зелена мʼята

Поϵднання кольору зеленої мʼяти із квітковим малюнком — один із найбільш ідеальних способів прикрасити свої нігтики навесні 2024 року. Наприклад, на яскраво-зеленій основі можна намалювати маргаритки або сонячні ромашки.

3D-дизайн

Нігтьовий 3D дизайн
Нігтьовий 3D дизайн

Колір зеленої мʼяти чудово поϵднуϵться із обʼϵмним 3D дизайном манікюру. Наприклад, можна зробити класичний френч із обʼϵмними весняними квітами з гель-лаку. А якщо додати до цього трохи блиску, то ваші нігтики засяяють завдяки мерехтливим деталям.

Мʼятний мармур

Дизайн мʼятного мармуру для нігтів
Дизайн мʼятного мармуру для нігтів

Якщо ви знаходитесь в пошуку витонченого дизайну для нігтів — зверніть увагу на дизайн мʼятного мармуру. Такий малюнок буде мати розкішний вигляд та додасть трохи індивідуальності жіночому образу.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.