Христина Решетнік вдало сходила на шопінг: 4 стильних образи багатодітної мами для весни 2024 року

Весна – ідеальний час для оновлення гардеробу. Тому Христина Решетнік пішла на шопінг по магазинах. Які речі обрала на весну дружина Григорія Решетніка — дивіться в добірці від "Один Факт".

Дружина українського ведучого Григорія Решетніка Христина – щаслива і багатодітна матуся. За постійними домашніми клопотами та веденням власного блогу Христина Решетнік не забуваϵ й про те, що вона – чарівна і вродлива жінка.

А що робить кожна справжня жінка навесні, коли розквітаϵ уся природа навкруги? Звісно ж — йде по магазинах, щоб оновити свій гардероб. Саме це й зробила на початку травня Христина Решетнік.

4 стильних образи Христини Решетнік на весну 2024 року
4 стильних образи Христини Решетнік на весну 2024 року

Блогерка пішла купувати нові речі з телефоном в руках і показала одяг, який приміряла на себе. Чотири найбільш влучні образи багатодітної мами покаже “Один факт”.

Джинсовий сарафан міні з гудзиками

Христина Решетнік в джинсовому сарафані міні
Христина Решетнік в джинсовому сарафані міні

Перший наряд, який прийшовся до душі Христині Решетник – це літній сарафан міні із джинсової тканини, доповнений застібками-гудзиками. Ідеальний варіант на повсякдень для дівчат та жінок.

Біла сукня з асиметричною спідницею

Христина Решетнік в новій білій сукні
Христина Решетнік в новій білій сукні

Наступна річ, яку обрала Христина Решетнік для свого весняного гардеробу 2024 — це біла сукня з асиметричною спідницею з рюшами та декольте V-подібної форми.

Широкі бретелі, велика довжина і нерівний край по низу – ось головні особливості моделі. Ця сукня чудово виглядаϵ на стрункій фігурі відомої блогерки.

Червоний комбінезон

Червоний комбінезон з гардеробу Христини Решетнік
Червоний комбінезон з гардеробу Христини Решетнік

Червоний комбінезон — чергова новинка з весняного гардеробу Христини Решетнік. Обтислий силует верхньої частини, повністю закрита зона декольте і широкі штани вільного крою — головні особливості ціϵї моделі одягу на весну 2024.

Штани + подовжений піджак з вкороченими рукавами

Весняний образ Христини Решетнік
Весняний образ Христини Решетнік

Для особливих заходів Христина Решетнік обрала під час шопінгу обтислі штани світлого кольору та доповнила їх подовженим піджаком, що маϵ вкорочені до ліктів рукава і світло-бежевий колір.

 

Нові статті

Схожі статті

Чому редиска виростаϵ гірка і йде в бадилля: ось чого краще не робити, щоб коренеплід виріс смачним

Якщо редиска на вашій грядці виросла гіркою — щось під час догляду зроблено не так. Можливо, поливів було недостатньо чи посадки занадто загущені. Чому саме коренеплід гірчить — читайте про це далі.

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Діва, Скорпіон, Лев: довіртесь своїм відчуттям

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Діва, Скорпіон, Лев: зірки рекомендують прислухатись до вашої інтуїції та внутрішнього голосу.

Коли Вознесіння Господнϵ 2024 в Україні: точна дата церковного свята, традиції та прикмети про погоду

Вознесіння Господнϵ – одне із великих церковних свят, яке православні християни в 2024 році будуть відзначати за новим стилем. "Один Факт" назве точну дату і традиції Вознесіння Господнього.

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Овен, Козеріг, Стрілець: все таємниче стане явним

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Овен, Козеріг, Стрілець: нарешті ви дзінаєтесь те, що так довго від вас приховували. Астрологічний прогноз.