З нагоди Дня вишиванки Катя Осадча продемонструвала вишиту частину гардеробу: одна блузка тягне на 40 тисяч

Катя Осадча, пам'ятаючи модельне минуле, полюбляє вбиратися у вишиванки. У неї ціла колекція вишитого одягу різних відтінків та фасонів. От і з нагоди Дня вишиванки ведуча не стрималася.

Катерина Осадча присвятила Дню вишиванки пост в Інстаграмі. Звісно, розмірковуючи про різноманітні традиції вишиванок у різних регіонах, ведуча не втрималася й проілюструвала моделі з власного гардероба.

Катя Осадча показала колекцію дорогих вишиванок

Добірка вийшла дивовижна. Тут і біла блуза з величезними білими квітами, і синя скромна сорочка з мінімумом вишивки та зав’язками з китичками, і сукня з паском, вишивкою та мереживними вставками з купою ґудзиків, і жовта кофтина з широкими рукавами.

Телеграм-канал “Пліткарка” не полінувався, і пошукав у мережі подібну вишиту блузу з рукавами-птахами. Виявляється, це виріб бренду Yulia Magdych. Дизайнерка спеціалізується виключно на вишиванках, які почала робити ще під час Революції гідності.

Катя Осадча показала колекцію дорогих вишиванок

Нині вишиванки Юлії знані в усьому світі. Її вироби можна побачити не лише на Катерині Осадчій, але й на Тіні Кароль та закордонних зірках. Летючу блузу, в яку вбралася Катруся на честь Дня вишиванки, можна придбати.

Вартість цієї брендової речі ледь не добігає 40 тисяч гривень. Якщо бути точними, то замовити такий фасон можна за 38220 гривень. Отже, вишиваний гардероб Осадчої в цілому взагалі важко оцінити.

Катя Осадча показала колекцію дорогих вишиванок

Адже знаменитість щоразу вбирається у все нові та нові вишиванки. 16 травня Катя назвала “найошатнішим днем року”. А національний український одяг – “культурним кодом”. Багато хто з підписників підтримав зірку:

“Це неймовірний одяг з історією та силою. Це наш генетичний код, наші сила та міць”.

Хтось навіть висловив припущення, що для колекції вишиванок Катерині потрібна окрема шафа, на що знаменитість чесно відповіла, що такої у неї немає.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?