Що таке плавучий манікюр і чим він відрізняϵться від класичного френчу: цікавий тренд весни 2024

Цей різновид весняного манікюру зможуть оцінити поціновувачки мінімалізму. Дизайн схожий на класичний френч, але все ж відрізняϵться від нього формою та розташуванням смужки на нігтьовій пластині.

Плавучий манікюр — новий дизайн для ваших нігтиків, який весною 2024 року прийшов на зміну класичному французькому френчу. Головна його особливість полягаϵ у тому, що майстер манікюру візуально створюϵ ефект звичайного френчу за допомогою риски. Але ϵ нюанс. Риска може бути розташована не зверху на кінчиках нігтів, а посередині або знизу на нігтьовій пластині.

Звичайний нейл-арт, схожий на класичний френч – став розповсюджуватись в світі з 2019 року. Саме тоді майстер Трейлі Лі перетворила класичну горизонтальну риску французького манікюру на вертикальну.

Різновиди плавучого манікюру
Різновиди плавучого манікюру

В 2024 році тренд продовжила популяризувати інша нейл-майстриня Джулі Кандалек, яка робить дизайн нігтиків для акторок Джессики Честейн та Лоурен Санчес. Джулі створила свій власний фірмовий стиль манікюру, намалювавши кольорову рисочку посередині нігтя.

Плавучий манікюр створюϵ ідеальний простір для творчості будь-якого нейл-майстра. Риску на нігтьовій пластині можна малювати горизонтально або вертикально, розміщувати її в різних частинах нігтиків, робити кінчики круглими або гострими, додавати акценти.

Багато майстринь прикрашають плавучий манікюр різнокольоровими камінчиками або блискітками.

Наприклад, якщо ви бажаϵте зробити нігтики візуально більш довгими — рисочку можна намалювати ближче до початку нігтика.

Плавучий манікюр - тренд весни 2024 року
Плавучий манікюр – тренд весни 2024 року

Ще один варіант дизайну в стилі плавучого манікюру — подвійний френч. В ньому майстер малюϵ відразу дві риски одного кольору. Одна з них розташована нижче, а друга йде по самому краю нігтика. Візуально це виглядаϵ, ніби подвійний ніготь.

А ще плавучий манікюр може бути представлений двома горизонтальними рисочками, що намальовані паралельно одна одній.

Весняний дизайн для нігтів: плавучий манікюр
Весняний дизайн для нігтів: плавучий манікюр

Рисочки на нігтьовій пластині можуть розташовуватись в однакових місцях або ж хаотично розкидані. Деякі з майстрів нейл-дизайну використовують техніку змішування стилів.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?