Місячний календар манікюру 2024: сприятливі дні, коли можна робити манікюр на короткі і довгі нігті у липні

Ваші нігті будуть доглянутими та неймовірно гарними, якщо ви будете дотримуватись місячного календаря: коли краще робити манікюр у липні 2024 року?

У липні 2024 року місячний календар манікюру набуває особливого значення для всіх, хто прагне подбати про здоров’я і красу своїх нігтів. Вплив фаз Місяця на швидкість росту і структуру нігтів є важливим фактором, який варто враховувати при плануванні догляду за нігтями.

Період спадання (1-5, 22-31 липня) характеризується зниженням енергетичної активності. В цей час організм сповільнює внутрішні процеси, що призводить до зміцнення нігтьової пластини і покращення її загального стану. Для жінок, які цінують довготривалість і здоров’я своїх нігтів, це сприятливий період для довготривалого манікюру та збереження його форми.

Експерти назвали сприятливі дні для манікюру в липні
Експерти назвали сприятливі дні для манікюру в липні

У період зростання (7-20 липня) внутрішні процеси прискорюються, отримуючи енергію з Місяця. Швидкість росту нігтів збільшується, але разом з цим збільшується ймовірність пошкоджень, ламкості і розшарування. Жінки, які прагнуть до довгих нігтів, повинні приділяти особливу увагу їх догляду і використанню живильних засобів.

Фаза Молодика, яка припадає на 6 липня, визначається як період найменш підходящий для манікюру через низький рівень енергії. У цей час організм особливо вразливий, що може вплинути на загальний стан нігтів, зробивши їх більш схильними до пошкоджень при манікюрних процедурах.

Експерти назвали сприятливі дні для манікюру в липні
Експерти назвали сприятливі дні для манікюру в липні

Повний місяць, що настає 21 липня, характеризується підвищеним енергетичним потоком, який зазвичай сприяє загальному фізичному самопочуттю. Однак цей період вимагає обережності у догляді за нігтями та шкірою рук через підвищену схильність до алергічних реакцій на косметичні засоби.

Експерти назвали сприятливі дні для манікюру в липні
Експерти назвали сприятливі дні для манікюру в липні

Найкращими днями для відвідування салону в липні 2024 року будуть 9, 12, 13, 18, 19 і 20 липня. У ці дні можна сміливо проводити найскладніші роботи і експерименти з нігтями. Для тих, хто віддає перевагу простішим процедурам або догляду за нігтями в домашніх умовах, кращими днями будуть 1, 2, 7, 8, 10, 22, 27 і 29 липня.

Однак, є й несприятливі дні для візиту до майстра. До них належать 4, 6, 14, 17, 21, 23, 24, 28, 30 і 31 липня.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?