Місячний календар манікюру 2024: сприятливі дні, коли можна робити манікюр на короткі і довгі нігті у липні

Ваші нігті будуть доглянутими та неймовірно гарними, якщо ви будете дотримуватись місячного календаря: коли краще робити манікюр у липні 2024 року?

У липні 2024 року місячний календар манікюру набуває особливого значення для всіх, хто прагне подбати про здоров’я і красу своїх нігтів. Вплив фаз Місяця на швидкість росту і структуру нігтів є важливим фактором, який варто враховувати при плануванні догляду за нігтями.

Період спадання (1-5, 22-31 липня) характеризується зниженням енергетичної активності. В цей час організм сповільнює внутрішні процеси, що призводить до зміцнення нігтьової пластини і покращення її загального стану. Для жінок, які цінують довготривалість і здоров’я своїх нігтів, це сприятливий період для довготривалого манікюру та збереження його форми.

Експерти назвали сприятливі дні для манікюру в липні
Експерти назвали сприятливі дні для манікюру в липні

У період зростання (7-20 липня) внутрішні процеси прискорюються, отримуючи енергію з Місяця. Швидкість росту нігтів збільшується, але разом з цим збільшується ймовірність пошкоджень, ламкості і розшарування. Жінки, які прагнуть до довгих нігтів, повинні приділяти особливу увагу їх догляду і використанню живильних засобів.

Фаза Молодика, яка припадає на 6 липня, визначається як період найменш підходящий для манікюру через низький рівень енергії. У цей час організм особливо вразливий, що може вплинути на загальний стан нігтів, зробивши їх більш схильними до пошкоджень при манікюрних процедурах.

Експерти назвали сприятливі дні для манікюру в липні
Експерти назвали сприятливі дні для манікюру в липні

Повний місяць, що настає 21 липня, характеризується підвищеним енергетичним потоком, який зазвичай сприяє загальному фізичному самопочуттю. Однак цей період вимагає обережності у догляді за нігтями та шкірою рук через підвищену схильність до алергічних реакцій на косметичні засоби.

Експерти назвали сприятливі дні для манікюру в липні
Експерти назвали сприятливі дні для манікюру в липні

Найкращими днями для відвідування салону в липні 2024 року будуть 9, 12, 13, 18, 19 і 20 липня. У ці дні можна сміливо проводити найскладніші роботи і експерименти з нігтями. Для тих, хто віддає перевагу простішим процедурам або догляду за нігтями в домашніх умовах, кращими днями будуть 1, 2, 7, 8, 10, 22, 27 і 29 липня.

Однак, є й несприятливі дні для візиту до майстра. До них належать 4, 6, 14, 17, 21, 23, 24, 28, 30 і 31 липня.

Нові статті

Схожі статті

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.