Чоловік ледь не щовечора просить приготувати м’ясні рулетики: куряче філе з начинкою з’їдається за мить

Така смачна вечеря ніколи не приїдається, оскільки рулетики з курячого філе виходять навдивовижу смачними. Їх можна просто брати в руки й вмочати в соус. Обов'язково спробуйте!

Вам знадобиться:

  • 4 курячих філе;
  • 100 г пармезану;
  • 50 г кропу;
  • 100 г вершкового масла;
  • 6 помідорів чері;
  • 1 гілочка базиліку;
  • 1 зубчик часнику;
  • 30 мл олії;
  • 0,5 солодкої перчини;
  • 50 г панірувальних сухарів;
  • 1 яйце;
  • сіль, перець.
Загорніть рулетики

Розріжте курячі грудки навпіл, проводячи ножем вздовж. Розкладіть шматочки на дошці, присипте сіллю та чорним меленим перцем. Увітріть рукою присипку. Переверніть шматочки на інший бік і повторіть процедуру.

Викладіть рулетики на пергамент

Накрийте шматочки м’яса харчовою плівкою і відбийте кухонним молоточком. Перекладіть відбивні в глибоку миску. Дрібно посічіть ножем вимитий та висушений кріп і перекладіть в іншу мисочку, окремо від м’яса.

Сир розділіть на дві половини. Одну натріть на тертушці з великими отворами, іншу – з дрібними. Великі шматочки пармезану додайте до кропу й перемішайте. Дрібні відправте на тарілку, змішавши з панірувальними сухарями.

Випікайте 50 хвилин

Збийте вінчиком яйце. Брусочок масла розріжте вздовж на 8 однакових шматочків. Викладіть кожен із них на відбивну і намастіть. Присипте зверху масою з сиру та кропу й загорніть рулетом. Спочатку обмакніть рулетик у яйце, потім – у сухарі з сиром. Перекладіть на деко, вистелене пергаментним папером.

Так само зробіть з рештою шматочків курятини. Деко з рулетами переставте до духовки, яку розігрійте до 185 градусів. Випікайте м’ясо 50 хвилин.

Вмочайте рулетики в соус

Помідори чері розріжте навпіл. Часник наріжте на тонкі слайси. Половинку болгарського перцю наріжте соломкою. Підсмажте овочі на олії. Перекладіть у чашу блендера, додавши гілочку базиліку, сіль та чорний мелений перець. Перетворіть масу на пюре.

Дістаньте готові рулетики з духовки, викладіть на тарілку, прикрасьте зеленню. Подавайте з соусом, в який їх можна вмочати.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.