Чоловік ледь не щовечора просить приготувати м’ясні рулетики: куряче філе з начинкою з’їдається за мить

Така смачна вечеря ніколи не приїдається, оскільки рулетики з курячого філе виходять навдивовижу смачними. Їх можна просто брати в руки й вмочати в соус. Обов'язково спробуйте!

Вам знадобиться:

  • 4 курячих філе;
  • 100 г пармезану;
  • 50 г кропу;
  • 100 г вершкового масла;
  • 6 помідорів чері;
  • 1 гілочка базиліку;
  • 1 зубчик часнику;
  • 30 мл олії;
  • 0,5 солодкої перчини;
  • 50 г панірувальних сухарів;
  • 1 яйце;
  • сіль, перець.
Загорніть рулетики

Розріжте курячі грудки навпіл, проводячи ножем вздовж. Розкладіть шматочки на дошці, присипте сіллю та чорним меленим перцем. Увітріть рукою присипку. Переверніть шматочки на інший бік і повторіть процедуру.

Викладіть рулетики на пергамент

Накрийте шматочки м’яса харчовою плівкою і відбийте кухонним молоточком. Перекладіть відбивні в глибоку миску. Дрібно посічіть ножем вимитий та висушений кріп і перекладіть в іншу мисочку, окремо від м’яса.

Сир розділіть на дві половини. Одну натріть на тертушці з великими отворами, іншу – з дрібними. Великі шматочки пармезану додайте до кропу й перемішайте. Дрібні відправте на тарілку, змішавши з панірувальними сухарями.

Випікайте 50 хвилин

Збийте вінчиком яйце. Брусочок масла розріжте вздовж на 8 однакових шматочків. Викладіть кожен із них на відбивну і намастіть. Присипте зверху масою з сиру та кропу й загорніть рулетом. Спочатку обмакніть рулетик у яйце, потім – у сухарі з сиром. Перекладіть на деко, вистелене пергаментним папером.

Так само зробіть з рештою шматочків курятини. Деко з рулетами переставте до духовки, яку розігрійте до 185 градусів. Випікайте м’ясо 50 хвилин.

Вмочайте рулетики в соус

Помідори чері розріжте навпіл. Часник наріжте на тонкі слайси. Половинку болгарського перцю наріжте соломкою. Підсмажте овочі на олії. Перекладіть у чашу блендера, додавши гілочку базиліку, сіль та чорний мелений перець. Перетворіть масу на пюре.

Дістаньте готові рулетики з духовки, викладіть на тарілку, прикрасьте зеленню. Подавайте з соусом, в який їх можна вмочати.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?