Млинці “Мереживо Полтавщини” заполонило серця українців: рецепт “1 стакан молока”

Як приготувати смачні млинці – щоб не на око, а точно. Як приготувати красиві млинці. Редакція Один факт знає один чудовий рецепт млинців "Мереживо Парижа", зустрічай на сторінках нашого видання.

Чудові люди читають хороші рецепти, а наш рецепт саме такий. Всі люблять смачні млинці – від дітей до дорослих, а ми знаємо як приготувати смачні млинці на сніданок. Все дуже просто – млинці по нашому рецепту виходять навіть у людей без досвіду.

Інгредієнти:

  • 1 стакан холодного молока
  • 8 ст. л. борошна – краще просіяти
  • 1 дрібка солі
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 велике куряче яйце
  • 2 ст. л. соняшникової олії + трохи олії на пательню

Готуємо млинці “Мереживо Полтавщини”:

  1. Потрібно змішати молоко, просіяне борошно, цукор, сіль, куряче яйце. Змішайте добре, щоб не залишилося “камінчиків” борошна.
  2. В готове тісто додайте дві столових ложки олії, ще раз змішайте. Дайте тісту 10 хвилин відпочити, а потім ще раз змішайте.
  3. Смажимо млинці швидко, бо тіста наливаємо не дуже щедро. З такої кількості молока має вийти 15-20 млинців. Вершковим маслом додатково мастити не потрібно. Вони вже з маслом і дуже ніжні, тануть у роті. Готуються 20-30 хвилин, улітають за 10.

З чим смакують ці млинці:

  • Джем з чорної смородини або жирна сметана.
  • Щоб сніданок був більше збалансованим, додайте до свіжих фруктів по сезону в Україні. Кава, чай, какао – до смачних млинців, хороший варіант.

Нові статті

Схожі статті

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.