Нова версія крабового салату: спробуйте цей рецепт і більше ніколи не захочете готувати цю страву інакше

Салат з крабовими паличками, ананасом та маслинами – це цікаве, оригінальне поєднання, здавалося б, несумісних продуктів. За бажанням, такий салат можна доповнити й іншими компонентами на ваш смак.

У цьому рецепті, використовуємо також відварені яйця та твердий сир. Вийде не просто смачно та ситно, а ще й соковито, за рахунок присутності в салаті ананасу та маслин. Ці ж продукти разом задають особливий яскравий кисло-солодкий смак цій страві.

Крім того, яйця та сир додадуть йому ніжність та м’якість. Як заправку для салату використовуватимемо класичний майонез, його можна замінити на сметану, натуральний йогурт або їх поєднання. Процес приготування цієї страви дуже простий і не триватиме багато часу. Такий крабовий салат із насиченим смаком стане смачним частуванням на святковому столі. Спробуйте його приготувати та відкрийте для себе новий, цікавий смак поєднання звичних продуктів.

Салат з крабовими паличками, ананасом та маслинами – це свіжий, легкий та освіжаючий салат, який знайшов свою популярність у різних країнах світу. Ідея поєднання крабових паличок, ананаса та маслин може здатися незвичайною, але вона дає смачний та гармонійний результат.

Історія цього салату не має чіткого походження. Він з’явився в кулінарній культурі в результаті експериментів шеф-кухарів, де почали комбінувати різні інгредієнти, щоб створити незвичайний смаковий баланс. Конкретний автор чи країна походження салату досі залишаються невідомими.

Такий салат є популярною стравою у багатьох ресторанах та домашніх кухнях. Він має низьку калорійність та містить безліч корисних речовин, таких як вітамін С, вітамін К, вітамін А, фолієва кислота, калій, магній та інші.

Крабові палички багаті на білок, але можуть містити деяку кількість цукру і доданих інгредієнтів, тому слід вживати їх в помірних кількостях.

Інгредієнти

  • Крабові палички – 200 г
  • Маслини без кісточок – 10 шт
  • Ананас – 100 г
  • Відварені яйця – 2 шт
  • Сир твердий – 100 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Майонез – 2 ст.
  • Сіль – за смаком

Як приготувати смачний крабовий салат

Крабові палички нарізаємо на маленькі кубики. Можна також використовувати крабове м’ясо. Маслини обсушуємо і нарізаємо на дрібні кружечки, або навпіл.

Ананаси також обсушимо від зайвого соку та нарізаємо кубиками. Можна використовувати як свіжий, і консервований.

Неймовірний крабовий салат

Відварені яйця очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками, відправляємо салатник.

З’єднуємо всі підготовлені компоненти разом, додаємо тертий сир та заправляємо їх майонезом, змішаним із часником.

Рецепт приготування крабового салату

Перемішуємо і за необхідності посолимо. Даємо салату трохи настоятись і можемо подавати його на стіл.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?