Смачне бісквітне печиво всього з трьох інгредієнтів: родина в захваті від цих ласощів, а діти просять ще

Прості та доступні рецепти завжди користуються попитом, особливо якщо це щось смачненьке до чаю. Це смачне печиво порадує вас ніжністю, і ви неодмінно захочете спекти ще одну порцію.

Пропонуємо вам доповнити свій арсенал швидких та доступних рецептів смаколиків до чаю цим бісквітним печивом з інгредієнтів, які знайдуться на будь-якій кухні. Легкість у приготуванні – його неодмінний плюс, і до цього можна залучити навіть найменших. Простота та швидкість – не єдині “козирі” цього рецепта, адже бісквітне печиво по ньому виходить неочікувано повітряним та смачним, тому готуйте одразу подвійну порцію.

Інгредієнти для печива:

  • 2 курячих яйця;
  • 180 грамів борошна;
  • 160 грамів цукру;
  • Дрібка солі;
  • За смаком – ванілін або ванільний цукор, інші спеції.
Покроковий рецепт смачного бісквітного печива всього з трьох інгредієнтів
Покроковий рецепт смачного бісквітного печива всього з трьох інгредієнтів

Спосіб приготування:

У глибоку миску вбийте два яйця, додайте до них цукор та сіль. Міксером або вручну вінчиком збийте суміш до розчинення цукру та утворнення пишної піни. Це займе більше 10 хвилин, тому запасіться силами та терпінням.

До миски з яєчною сумішшю невеликими порціями просійте 180 грамів борошна, обережно перемішуючи лопаткою знизу догори, ніби завертаючи борошно у пишну масу. В цей же час можна додати спеції, наприклад, корицю, імбир чи кардамон.

Застеліть деко пергаментом та можете викладати печиво, змазувати його олією не потрібно. Врахуйте, що під час запікання печиво збільшиться в діаметрі, тому при викладанні витримуйте дистанцію. Тим часоп поставте прогріватися духовку до 190ºC і можете відправляти печиво випікатися протягом 10-12 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Коли сплине час, по готовності одразу ж дістаньте печиво з духовки, дайте йому охолонути, і можете подавати до столу. Цей ніжний бісквітний смаколик чудово поєднується з чаєм, молоком і какао, тому сподобається навіть найменшим.

Нехай вам смакує!

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?