Рецепт салату з пекінської капусти, що пасує до святкового столу і на кожен день теж підійде

Салат з пекінської капусти з шинкою і сухарями — простий в приготуванні і дуже смачний. Спробуйте його один раз і будете потім змітати з полиць всю пекінську капусту, аби поласувати ним знов і знов.

Салат – одна із самих простих в приготуванні страв. Нарізати їх та заправити улюбленим соусом зможе навіть початківець. Зараз існує чимало рецептів салатів, і серед них особливе місце займають вітамінні страви з пекінської капусти.

Пекінська капуста для приготування вітамінного салату
Пекінська капуста для приготування вітамінного салату

Пекінка — це універсальний зимовий овоч, з якого можна приготувати неймовірно смачний і корисний салат. Вона ідеально поєднується з будь-якими овочами, прекрасно смакує з сиром, шинкою, сметаною і зеленню. До неї можна додавати морепродукти, ковбасу, яйця чи курку.
Пекінська капуста — джерело вітаміну С, який має великі антиоксидантні властивості. Всього 100 грамів цього продукту містить в собі близько 45% від денної норми цього продукту. Завдяки вживанню пекінської капусти покращується засвоєння заліза в організмі, підвищується імунітет. А ще пекінська капуста сприяє активній ремінералізації кісток та стимулює виробництво лейкоцитів в крові.

Наступний рецепт салату з пекінської капусти містить в собі хрусткі сухарики і шинку, які в поєднанні зі свіжою пекінською капусткою складають неймовірно смачний салат для повсякденного вживання або святкового столу. Додайте цей рецепт до своєї кулінарної скарбнички. Салат з пекінської капусти можна зробити частиною новорічного меню, або ж приготувати його на вечерю.Інгредієнти для приготування салату з пекінської капусти:

  • шинка;
  • пекінська капуста;
  • часник;
  • сир;
  • майонез;
  • томати;
  • сухарики.

Покроковий рецепт приготування пекінської капусти.

  1. Помийте пекінську капусту і томати. Наріжте овочі смужками.
  2. Шинку теж наріжте смужками.
  3. Почистіть часник і натріть на тертці.
  4. Поєднайте всі інгредієнти, зверху присипте їх хрумкими сухариками і ретельно перемішайте.
Складові для приготування салату: часник та майонез
Складові для приготування салату: часник та майонез

Подавайте готову страву до столу разом із сметаною, майонезним соусом або ж просто приправивши салат соняшниковою або оливковою олією. Смачного!

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?