Можна їсти ложкою: найкраща бюджетна намазка, що повинна бути буквально у кожному холодильнику

Відмінність даного паштету від багатьох інших у тому, що він швидко готується і виходить дуже смачним. Паштет на основі курячого філе виходить ніжним та концентрованим, що не можна не відзначити.

Він ідеально підійде для приготування бутербродів і тому його можна взяти з собою на роботу як ситний перекус. Думаю, якщо ви їм пригостите своїх колег чи друзів, то вони обов’язково попросять рецепт!

Паштет є порятунком, коли на порозі гості і потрібно подати до столу не лише основну страву з гарніром, але й легку закуску. Паштет чудово поєднується зі свіжими овочами, тому бутерброди можна зробити із тонкими слайсами огірків та зеленню. Зберігайте собі рецепт у скарбничку та готуйте паштет із задоволенням!

Інгредієнти

  • Куряча грудка – 600 г
  • Часник – 4 зубчики
  • Морква – 1 шт
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт
  • Петрушка (зелень) – 4 шт
  • Волоський горіх – 80 г
  • Вершкове масло – 150 г
  • Мускатний горіх – 0,5 ч.л.
  • Лавровий лист – за смаком
  • Молотий чорний перець – 0,5 ч.л.
  • Сіль – за смаком

Як приготувати намазку на хліб

Передусім підготуйте всі необхідні інгредієнти для паштету. Курячі грудки можна замінити на філе, але в такому випадку візьміть декілька.

М’ясо необхідно очистити від шкіри (якщо вона є), зрізати зайву плівку і ретельно промити під проточною холодною водою. Складіть його в каструлю і залийте чистою та фільтрованою водою. Половину моркви та дві цибулини очистіть, промийте. Моркву наріжте на товсті слайси, а цибулини помістіть у каструлю повністю.

Рецепт приготування курячого паштету

Надішліть ємність на плиту, накрийте кришкою і доведіть до кипіння. Після кипіння курку необхідно варити 20 хвилин на слабкому вогні. Обов’язково зніміть пінку з бульйону.

Вершкове масло необхідно розтопити.  Цибулю необхідно нарізати на дрібні кубики. Сковороду необхідно добре розігріти, налийте на неї олію і відправте цибулю. Обсмажуйте його до напівпрозорості протягом 2 хвилин на високому вогні.

Курячі грудки виймаємо з бульйону. Її необхідно остудити до прийнятної кімнатної температури, щоб вам було зручно працювати. Відправте грудку в чашу з блендером, а також покладіть варені морквяні слайси. Подрібніть до однорідної консистенції. Якщо у вас відсутній блендер, то можна скористатися м’ясорубкою. Перекручені через неї інгредієнти також вийдуть однорідною сумішшю.

Неймовірна намазка на хліб

У перебиту морквяно-м’ясну масу відправте обсмажену цибулю. Додайте сіль та чорний мелений перець за смаком, а також половину чайної ложки меленого мускатного горіха та свіжий часник.

Горіхи необхідно заздалегідь очистити. Масу ще раз ретельно збийте, щоб усі інгредієнти розподілилися.

Паштет готовий. Перекладіть його з ємності у скляну тару, в якій він довше зберігатиметься. Важливо, щоб вона добре зачинялася.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?