Можна їсти ложкою: найкраща бюджетна намазка, що повинна бути буквально у кожному холодильнику

Відмінність даного паштету від багатьох інших у тому, що він швидко готується і виходить дуже смачним. Паштет на основі курячого філе виходить ніжним та концентрованим, що не можна не відзначити.

Він ідеально підійде для приготування бутербродів і тому його можна взяти з собою на роботу як ситний перекус. Думаю, якщо ви їм пригостите своїх колег чи друзів, то вони обов’язково попросять рецепт!

Паштет є порятунком, коли на порозі гості і потрібно подати до столу не лише основну страву з гарніром, але й легку закуску. Паштет чудово поєднується зі свіжими овочами, тому бутерброди можна зробити із тонкими слайсами огірків та зеленню. Зберігайте собі рецепт у скарбничку та готуйте паштет із задоволенням!

Інгредієнти

  • Куряча грудка – 600 г
  • Часник – 4 зубчики
  • Морква – 1 шт
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт
  • Петрушка (зелень) – 4 шт
  • Волоський горіх – 80 г
  • Вершкове масло – 150 г
  • Мускатний горіх – 0,5 ч.л.
  • Лавровий лист – за смаком
  • Молотий чорний перець – 0,5 ч.л.
  • Сіль – за смаком

Як приготувати намазку на хліб

Передусім підготуйте всі необхідні інгредієнти для паштету. Курячі грудки можна замінити на філе, але в такому випадку візьміть декілька.

М’ясо необхідно очистити від шкіри (якщо вона є), зрізати зайву плівку і ретельно промити під проточною холодною водою. Складіть його в каструлю і залийте чистою та фільтрованою водою. Половину моркви та дві цибулини очистіть, промийте. Моркву наріжте на товсті слайси, а цибулини помістіть у каструлю повністю.

Рецепт приготування курячого паштету

Надішліть ємність на плиту, накрийте кришкою і доведіть до кипіння. Після кипіння курку необхідно варити 20 хвилин на слабкому вогні. Обов’язково зніміть пінку з бульйону.

Вершкове масло необхідно розтопити.  Цибулю необхідно нарізати на дрібні кубики. Сковороду необхідно добре розігріти, налийте на неї олію і відправте цибулю. Обсмажуйте його до напівпрозорості протягом 2 хвилин на високому вогні.

Курячі грудки виймаємо з бульйону. Її необхідно остудити до прийнятної кімнатної температури, щоб вам було зручно працювати. Відправте грудку в чашу з блендером, а також покладіть варені морквяні слайси. Подрібніть до однорідної консистенції. Якщо у вас відсутній блендер, то можна скористатися м’ясорубкою. Перекручені через неї інгредієнти також вийдуть однорідною сумішшю.

Неймовірна намазка на хліб

У перебиту морквяно-м’ясну масу відправте обсмажену цибулю. Додайте сіль та чорний мелений перець за смаком, а також половину чайної ложки меленого мускатного горіха та свіжий часник.

Горіхи необхідно заздалегідь очистити. Масу ще раз ретельно збийте, щоб усі інгредієнти розподілилися.

Паштет готовий. Перекладіть його з ємності у скляну тару, в якій він довше зберігатиметься. Важливо, щоб вона добре зачинялася.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?