Один факт, як із плавлених сирків та ще 3 інгредієнтів приготувати шедевральний салат – рецепт “Білочки”

Плавлений сир є звичним продуктом для більшості українських сімей, і знайдеться майже на кожній кухні. Цей жовтуватий брусочок підкорив усіх своїм ніжним смаком та універсальністю.

Зрозумілість і простота такого продукту, як плавлений сирок, є оманливою – адже з нього можна готувати страви зі справді шедевральним смаком. Одним з таких частувань є салат “Білочка”, який деякі називають “єврейським”. Для приготування знадобляться лише яйця, декілька брусочків плавленого сиру, пара зубчиків часнику і трохи майонезу. Без урахування спецій цей салат налічує всього 4 доволі доступні інгредієнти, що й робить його частим гостем на святкових і щоденних столах. Рекомендуємо спробувати приготувати його за цим рецептом і переконатися самостійно.

Інгредієнти для салату:

  • 3 курячих яйця;
  • 3 плавлених сирки;
  • 100 грамів майонезу середньої жирності;
  • 2 дрібки солі;
  • Мелений перець та інші прянощі за смаком.
Покроковий рецепт салату "Білочка" з плавленим сиром та часником
Покроковий рецепт салату “Білочка” з плавленим сиром та часником

Покроковий рецепт салату «Білочка»:

Яйця необхідно круто зварити – для цього покладіть їх в холодну воду, доведіть до кипіння і після цього варіть ще протягом 10 хвилин. Очистіть їх від шкаралупи та натеріть на дрібній тертушці. А плавлені сирки натирайте на трохи грубішій, в цьому секрет ніжної текстури салату.

Натерті продукти змішайте в глибокій мисці, та вичавіть всі зубчики часнику. Ретельно перемішайте до однорідності, заправте майонезом, додайте сіль із приправами та знову розмішайте. “Білочку” можна подавати з нарізаними помідорками чері, прикрасити зверху зеленню чи подрібненими горішками. Або ж ви можете скористатися його універсальною текстурою та заодно здивувати гостей – варто лише намазати цією смакотою грінки чи прості скибки хліба. Ваш новорічний стіл точно не обійдеться без цього неймовірного салату.

Нехай вам смакує!

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?