Один факт, як із плавлених сирків та ще 3 інгредієнтів приготувати шедевральний салат – рецепт “Білочки”

Плавлений сир є звичним продуктом для більшості українських сімей, і знайдеться майже на кожній кухні. Цей жовтуватий брусочок підкорив усіх своїм ніжним смаком та універсальністю.

Зрозумілість і простота такого продукту, як плавлений сирок, є оманливою – адже з нього можна готувати страви зі справді шедевральним смаком. Одним з таких частувань є салат “Білочка”, який деякі називають “єврейським”. Для приготування знадобляться лише яйця, декілька брусочків плавленого сиру, пара зубчиків часнику і трохи майонезу. Без урахування спецій цей салат налічує всього 4 доволі доступні інгредієнти, що й робить його частим гостем на святкових і щоденних столах. Рекомендуємо спробувати приготувати його за цим рецептом і переконатися самостійно.

Інгредієнти для салату:

  • 3 курячих яйця;
  • 3 плавлених сирки;
  • 100 грамів майонезу середньої жирності;
  • 2 дрібки солі;
  • Мелений перець та інші прянощі за смаком.
Покроковий рецепт салату "Білочка" з плавленим сиром та часником
Покроковий рецепт салату “Білочка” з плавленим сиром та часником

Покроковий рецепт салату «Білочка»:

Яйця необхідно круто зварити – для цього покладіть їх в холодну воду, доведіть до кипіння і після цього варіть ще протягом 10 хвилин. Очистіть їх від шкаралупи та натеріть на дрібній тертушці. А плавлені сирки натирайте на трохи грубішій, в цьому секрет ніжної текстури салату.

Натерті продукти змішайте в глибокій мисці, та вичавіть всі зубчики часнику. Ретельно перемішайте до однорідності, заправте майонезом, додайте сіль із приправами та знову розмішайте. “Білочку” можна подавати з нарізаними помідорками чері, прикрасити зверху зеленню чи подрібненими горішками. Або ж ви можете скористатися його універсальною текстурою та заодно здивувати гостей – варто лише намазати цією смакотою грінки чи прості скибки хліба. Ваш новорічний стіл точно не обійдеться без цього неймовірного салату.

Нехай вам смакує!

Нові статті

Схожі статті

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.