Рецепт теплого салату з макаронів, який ідеально підходить на обід і вечерю: на 1+1 від нього були в захваті

Рекомендуємо італійський салат із макаронами, шинкою і солоними огірками. У багатьох італійська кухня асоціюється з піцою і пастою, проте в традиційній кухні готуються і салати на основі макаронів.

Салат за рецептом виходить дуже смачним і ситним, подавати його можна як з гарніром, так і окремо. Його ви можете приготувати для будь-якого застілля, щоб урізноманітнити звичне меню і приємно здивувати гостей. Італійський салат з макаронами, шинкою та солоними огірками – це дуже поживний і легкий у приготуванні салат, який зможе приготувати кожен кулінар. Прекрасне поєднання інгредієнтів у салаті точно не залишить вас та ваших гостей байдужими.

Зокрема, Руслан Сенічкін спробував приготувати дану страву у “Сніданку з 1+1”.

Інгредієнти

  • Макарони – 2 жмені
  • Помідори – 200 г
  • Ковбаса – 150 г
  • Огірок солоний – 1 шт
  • Сир твердий – 100 г
  • Кримська цибуля – 1 цибулина
  • Зелень
  • Лимон – 0.5 шт
  • Олія оливкова – 50 мл
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Соняшникова олія – 3 ст.
  • Сіль і перець – за смаком

Як приготувати смачний теплий салат

Насамперед беремо пучок вашої улюбленої зелені і дрібно нарізаємо його. У нашому випадку ми нарізаємо кріп, петрушку, зелену цибулю та базилік.

Рецепт приготування теплого салату

Відправляємо зелень у глибоку ємність і заливаємо оливковою олією те щоб після перемішування зелень була покрита наполовину. Додаємо одну чайну ложку цукру та видавлюємо сік половини лимона, після чого все ретельно перемішуємо.

Тепер підготуємо решту інгредієнтів. Солоний огірок нарізаємо дрібними кубиками та відправляємо у глибоку ємність. Твердий сир теж нарізаємо дрібними кубиками та відправляємо в ту саму ємність до огірка. Цибулину нарізаємо дрібними кубиками та відправляємо у ємність із вже підготовленими інгредієнтами.

Далі беремо улюблені макарони та варимо їх за інструкцією, яка вказана на пачці. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо 2-3 столові ложки олії та розігріваємо. Невеликими кубиками нарізаємо ковбасу та викладаємо на сковороду. Обсмажуємо її до трохи золотистого кольору і знімаємо з плити.

Рецепт приготування салату з макаронами

Наступним кроком ми беремо помідори та нарізаємо їх дрібними кубиками. Відправляємо їх у миску з підготовленими раніше овочами, додаємо обсмажену ковбасу, відварені макарони та заправку із зелені.

Солимо, перчимо на смак, ретельно все перемішуємо і розкладаємо по порціях.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.