Хочеться чогось незвичного на обід? Приготуйте цей пиріг з капустою, в якому начинки більше, ніж тіста

Якщо ви не любите довго стояти біля плити, цей заливний пиріг з капустою буде ідеальним варіантом обіду чи вечері. Рідні будуть у захваті від смаку.

Буває, хочеться порадувати себе та рідних чимось смачненьким на обід, або провести більше часу в родинному колі за вечерею, не витрачаючи години на приготування їжі. На такий випадок ми підготували для вас простий, швидкий рецепт заливного пирога з капустою, в якому ідеальне поєднання інгредієнтів – мало тіста та багато начинки. Спробуйте приготувати його і самі переконайтеся в цьому.

Інгредієнти

Для тіста знадобляться:

  • 200 грамів сметани (замінити на кефір або змішати кефір зі сметаною в рівних пропорціях);
  • 3 курячих яйця;
  • Пів чайної ложки соди;
  • 150 грамів борошна;
  • Пів чайної ложки солі.

Для начинки:

  • 500 грамів капусти;
  • 1 морквина;
  • 1 цибулина;
  • Рослинна олія для обсмажування;
  • Сіль та спеції за смаком.

Також можете взяти трохи кунжуту для прикраси.

Смачний пиріг з капустою, в якому мало тіста та багато начинки
Смачний пиріг з капустою, в якому мало тіста та багато начинки

Спосіб приготування:

Нашаткуйте капусту тонкою соломкою, цибулю наріжте дрібними кубиками, а моркву натріть на дрібній тертці. Розігрійте олію на сковороді та першою відправте капусту – смажте її до появи приємного аромату. Далі додайте моркву та цибулю, ретельно перемішайте та тушкуйте до напівготовності: капуста маж лишитися хрусткою. Щоб перевірити, візьміть соломинку капусти і спробуйте її розламати (чи просто з’їжте). Додайте перець, сіль та інші спеції.

Для тіста розбийте яйця, посоліть та збийте вінчиком або виделкою до однорідності. Додайте сметану (кефір) та знову перемішайте до однорідності. Просійте в масу борошно та соду, перемішайте.

Прогрійте духовку до 180 градусів, а форму змастіть олією. Влийте в неї половину тіста, після чого викладіть начинку та знову полийте тістом. Зверху можете прикрасити кунжутом. Форму відправте у розігріту духовку та випікайте протягом 40-45 хвилин. Нехай вам смакує!

Нові статті

Схожі статті

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.