Коли нема часу на вечерю, я готую цю піцу на сковороді за 15 хвилин: справжня смакота без зайвого клопоту

Ця піца точно стане вашим улюбленим рецептом вечері нашвидкуруч. Ароматна, смачна та соковита ¬– аж не віриться, що я приготувала її на сковороді за 15 хвилин.

Це дуже смачний рецепт, який недарма отримав свою популярність. Головні переваги піци на сковороді – швидкість, доступність та приємний смак. Це найкращий варіант вечері, коли ви заморені чи зовсім не маєте часу – не еталон користі та поживності, але куди краще за відсутність прийому їжі.

Нам знадобиться:

  • Сметана – 4 столові ложки;
  • Майонез – 4 столові ложки;
  • Борошно – 9 столових ложок без гірки;
  • Курячі яйця – 2 штуки;
  • Начинка за смаком – кетчуп, шинка, м’ясо, ковбаски, помідори, оливки тощо;
  • Сир (моцарела чи сулугуні) – 100 грамів.

Візьміть сковороду діаметром 28 сантиметрів, або розділіть інгредієнти на дві менші піци – смак від цього не постраждає.

Рецепт піци на сковороді – проста та швидка страва для вечері
Рецепт піци на сковороді – проста та швидка страва для вечері

Спосіб приготування:

У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо сметану та майонез. Ретельно перемішуємо до однорідності – зручніше використовувати виделку. Просіюємо в цю ж миску борошно і починаємо вимішувати тісто. За консистенцією воно має нагадувати густу сметану.

Нарізаємо продукти для начинки. Змащуємо холодну сковороду олією та одразу ж викладаємо тісто. Розрівнявши поверхню, викладаємо начинку – спочатку шар соусу, потім все, чого душа забажає – ковбасу, шинку, куряче м’ясо, помідори, солоні огірки, консервовану кукурудзу, цибульку напівкільцями, оливки чи маслини. Зверху щедро посипаємо піцу сиром та накриваємо кришкою.
Ставимо сковорідку на помірний вогонь і слідкуємо за готовністю. Важливо не знімати кришку під час готування. Коли весь сир зверху розплавився – наша піца готова. Це не займає багато часу.

Рецепт піци на сковороді – проста та швидка страва для вечері
Рецепт піци на сковороді – проста та швидка страва для вечері

Перед подачею ви можете приправити піцу – з нею дуже добре поєднуються різноманітні трави та спеції. Навіть жменька звичайного кропу зробить цю страву втричі смачнішою.

Нехай вам смакує!

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?