Коли нема часу на вечерю, я готую цю піцу на сковороді за 15 хвилин: справжня смакота без зайвого клопоту

Ця піца точно стане вашим улюбленим рецептом вечері нашвидкуруч. Ароматна, смачна та соковита ¬– аж не віриться, що я приготувала її на сковороді за 15 хвилин.

Це дуже смачний рецепт, який недарма отримав свою популярність. Головні переваги піци на сковороді – швидкість, доступність та приємний смак. Це найкращий варіант вечері, коли ви заморені чи зовсім не маєте часу – не еталон користі та поживності, але куди краще за відсутність прийому їжі.

Нам знадобиться:

  • Сметана – 4 столові ложки;
  • Майонез – 4 столові ложки;
  • Борошно – 9 столових ложок без гірки;
  • Курячі яйця – 2 штуки;
  • Начинка за смаком – кетчуп, шинка, м’ясо, ковбаски, помідори, оливки тощо;
  • Сир (моцарела чи сулугуні) – 100 грамів.

Візьміть сковороду діаметром 28 сантиметрів, або розділіть інгредієнти на дві менші піци – смак від цього не постраждає.

Рецепт піци на сковороді – проста та швидка страва для вечері
Рецепт піци на сковороді – проста та швидка страва для вечері

Спосіб приготування:

У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо сметану та майонез. Ретельно перемішуємо до однорідності – зручніше використовувати виделку. Просіюємо в цю ж миску борошно і починаємо вимішувати тісто. За консистенцією воно має нагадувати густу сметану.

Нарізаємо продукти для начинки. Змащуємо холодну сковороду олією та одразу ж викладаємо тісто. Розрівнявши поверхню, викладаємо начинку – спочатку шар соусу, потім все, чого душа забажає – ковбасу, шинку, куряче м’ясо, помідори, солоні огірки, консервовану кукурудзу, цибульку напівкільцями, оливки чи маслини. Зверху щедро посипаємо піцу сиром та накриваємо кришкою.
Ставимо сковорідку на помірний вогонь і слідкуємо за готовністю. Важливо не знімати кришку під час готування. Коли весь сир зверху розплавився – наша піца готова. Це не займає багато часу.

Рецепт піци на сковороді – проста та швидка страва для вечері
Рецепт піци на сковороді – проста та швидка страва для вечері

Перед подачею ви можете приправити піцу – з нею дуже добре поєднуються різноманітні трави та спеції. Навіть жменька звичайного кропу зробить цю страву втричі смачнішою.

Нехай вам смакує!

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?