Проста та поживна вечеря з доступних інгредієнтів: курячі сердечка з рисом, що смакуватимуть усій родині

Всі ми іноді потребуємо смачної та простої в приготуванні вечері, яка буде виготовлена з доступних продуктів та сподобається всім. Детальний рецепт далі у статті.

Курячі сердечка з рисом не лише поживні та корисні, а й неймовірно смачні. Вони ідеально підійдуть для сімейної вечері, коли хочеться чогось теплого, простого в приготуванні та дуже ситного. Спробуйте приготувати рис із курячими сердечками за цим рецептом і відчуйте всі переваги такої вечері самі.

Нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 600 грамів курячих сердець;
  • 1 склянка рису;
  • 2 склянки води;
  • 2 столові ложки сметани;
  • 1 морквина;
  • 1 цибулина;
  • 1 чайна ложка солі;
  • Треть чайної ложки чорного перцю;
  • Треть чайної ложки коріандру;
  • 1 чайна ложка сушеного часнику;
  • 2 зубчики свіжого часнику;
  • Олія для смаження.
Доступний рецепт курячих сердечок з рисом на вечерю
Доступний рецепт курячих сердечок з рисом на вечерю

Спосіб приготування рису з курячими сердечками:

Кожне куряче сердечко розріжте навпіл та ретельно промийте, за бажанням можете зрізати з них зайвий жир, складіть у зручну миску. Приправте сердечка меленим перцем, сіллю, сушеним часником і меленим коріандром, ретельно перемішайте. Дайте сердечкам настоятися в спеціях хвилин 20, після чого обсмажте їх на сковороді з розігрітою олією протягом 15 хвилин до готовності.

Додайте до сердець у сковороду заздалегідь очищені та дрібно нашатковані моркву, після 4 хвилин – цибулю і готуйте суміш ще протягом 4 хвилин. Після цього додайте до сковороди промитий рис і влийте до всього склянку води. В ще одну неповну склянку води додайте сметану та перемішайте, влийте у суміш на сковорідці та додайте вичавлений часник. Ретельно перемішайте, після чого готуйте на маленькому вогні під кришкою протягом 30 хвилин.

Перед подачею, за бажанням, можете прикрасити страву свіжою зеленню та цибулькою. Нехай вам смакує!

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?