Зіпсують весь рік: яких страв категорично не можна готувати на новорічний стіл 2024 у рік Дракона

До Нового, 2024 року, залишається менш ніж 30 днів. Саме час обміркувати новорічне меню. Не додавайте в нього продукти із наведеного нижче списку, бо володар року, Зелений Дракон — їх не любить.

Зелений Дерев’яний Дракон — головний покровитель прийдешнього 2024 року. Він змінить на цьому посту Чорного Водяного Кролика через 26 днів, але вже зараз варто підготуватись до зустрічі норовливого Змія. Наприклад, можна заздалегідь придбати продукти до новорічного столу, а ще – обміркувати святкове меню.

Зелений Дерев’яний Дракон — примхливе звірятко, тому не кожна страва прийдеться йому до вподоби. Які продукти краще не ставити на новорічний стіл, аби не розлютити Володаря Нового, 2024, року? Наводимо їх список нижче.

Гриби

Гриби - символ розчарувань. Цей продукт не підходить для зустрічі Зеленого Дерев'яного Дракона
Гриби – символ розчарувань. Цей продукт не підходить для зустрічі Зеленого Дерев’яного Дракона

Зустрічати Зеленого Дракона не варто і стравами, в яких присутні гриби. Тому що цей продукт вважається символом турбот і розчарувань. Їх можна додати у невеликій кількості, але краще все ж відмовитись і від цієї ідеї зовсім.

Страви з рибними консервами або копченою ковбасою

Зелений Дракон — дуже вибагливий звір. Він полюбляє виключно свіженькі продукти, а ось консерви навряд чи йому сподобаються. Та й копченості — теж.

Напівфабрикати

Продукти із довгим терміном зберігання, напівфабрикати, жирні страви з великою місткістю калорій — все це не сподобається Дракону. Тому на новорічний стіл їх ставити не треба.

Згущене молоко та вироби з нього

Ставити на новорічний стіл 2024 року будь-які вироби зі згущеного молока не варто. Крем та випічка з цього продукту занадто солоденькі для Зеленого Дракона.

Кроляче м’ясо і страви з ним

Зелений Дракон чомусь не дуже дружить із Кроликом, тому від його присутності на новорічному застіллі він точно не зрадіє.

Ківі

Зелений Дерев'яний Дракон не любить зелене ківі
Зелений Дерев’яний Дракон не любить зелене ківі

Ківі — єдиний фрукт, який не в фаворі у Зеленого Дерев’яного Дракона. Тому в новорічне меню його краще не додавати.

Курка

Курка – продукт, що символізує бідність. Подавати її на новорічний стіл у 2024-му році точно не варто. Краще — замінити куряче м’ясо на індичку або ж качку.

Зелена або ріпчаста цибуля

Ріпчаста цибуля у Дракона не у фаворі
Ріпчаста цибуля у Дракона не у фаворі

Ріпчаста або зелена цибуля — овоч що знаходиться в немилості у Зеленого Дерев’яного Дракона. І все тому, що вона символізує розрив відносин та родинних зв’язків. На новорічний стіл краще не класти пір’я зеленої цибулі та нарізки з цим пекучим овочем. Але в салати її все ж додати можна — у невеликій кількості.

Страви, приготовані у техніці “фломбер”

Право “дихати”вогнем Зелений Дерев’яний дракон залишає тільки за собою. І тому приготування страв у техніці “фломбер” (коли продукти поливають алкоголем та підпалюють) — краще облишити. Володар року точно не оцінить такої пекельної зустрічі, а то й взагалі — може сприйняти вогняні страви за своїх конкурентів.

Також до новорічного столу краще не готувати страви на відкритому вогні.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.