Ароматне, густе какао з маршмеллоу: найкращий рецепт зимового напою, що зігріє вас у сніжний вечір

Не любите глінтвейн, а кава і чай так набридли, що хочеться чогось нового – цей рецепт для вас. І для тих, хто любить какао з дитинства. Рецепт із додаванням маршмелоу точно вам сподобається.

Вже зима, і, скоріше за все, за вікном ви спостерігаєте холодну та вітряну погоду, або навіть завірюху – саме час пригрітися із улюбленою книжкою чи за переглядом фільму із зігріваючим напоєм в руках. Пропонуємо вам рецепт не просто какао, а допомвненого повітряними та ніжними зефірками маршмелоу. Спробуйте самі і переконайтеся в чудесності цього напою.

Для приготування двох порцій нам знадобляться:

  • 500 мілілітрів молока (чим жирніше, тим краще);
  • 30 грамів какао-порошку;
  • Від 50 до 100 грамів цукру – за смаком;
  • 30 грамів маршмелоу.

Найзручніше буде взяти готові маленькі маршмелоу, але якщо не знайдете такі – візьміть звичайні та поріджте їх на менші шматочки. Щоб зефірки не злипалися, обваляйте їх у невеликій кількості крохмалю чи цукрової пудри.

Спосіб приготування:

Заздалегідь підігрійте молоко, але не доводьте його до кипіння. Змішайте просіяний какао-порошок та цукор до однорідності, та влийте до отриманої суміші трошки гарячого молока. Перемішайте масу до консистенції пасти.

Покроковий рецепт какао з маршмелоу
Покроковий рецепт какао з маршмелоу

Залишок молока в сотейнику вже можна довести до кипіння. Додайте до нього какао-пасту та ретельно розмішайте. Знову доведіть до кипіння та можете знімати напій з вогню.

Покроковий рецепт какао з маршмелоу
Покроковий рецепт какао з маршмелоу

Готове какао одразу розливайте по кухликам чи келихам для латте. Зверху на напій щедро викладіть маршмелою – гурмани особливо сильно люблять, коли шматочки зефіру трохи плавляться та злипаються при контакті з гарячим напоєм.

Покроковий рецепт какао з маршмелоу
Покроковий рецепт какао з маршмелоу

За бажанням можете перемішати какао з маршмелоу, або з’їсти зефір у першу чергу. Але не забудьте зробити фотографії та похизуватися перед друзями тим, як ви проводите вечір у затишній атмосфері з таким красивим напоєм, який до того ж і приготували власноруч. Нехай вам смакує!

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.