Коли немає часу зранку, я готую ці бананові оладки з трьох інгредієнтів: швидкий рецепт смачного сніданку

Рецепт швидкого, корисного та ситного сніданку всього із трьох інгредієнтів. Над приготуванням цих оладок не треба стояти довго біля плити. Покроковий алгоритм приготування далі у статті.

Харчуватися корисно, смачно та не витрачати на це купу часу і зусиль можливо, і цей рецепт сніданку підтверджує нашу тезу. Бананові панкейки готуються за 10 хвилин із 3 інгредієнтів, і своїм смаком вразять кожного: і малого, і дорослого. Спробуйте самі приготувати ці оладки, і переконайтесь у всьому самі. Можливо, вони стануть вашим улюбленим сніданком.

Для приготування нам знадобляться (розрахунок приблизно на 25 штучок):

  • Очищені стиглі банани – 300 грамів;
  • Борошно (рисове, вівсяне, пшеничне – за смаком) – 140 грамів;
  • 3 курячих яйця.

В залежності від вологості бананів, розміру яєць та інших факторів кількість борошна може варіюватися. Не бійтеся експериментувати – досягти правильної консистенції можна швидко та просто.

Спосіб приготування:

В першу чергу розламайте чи поріжте банани на зручні шматочки – ми будемо потім подрібнювати все занурювальним блендером (або виделкою).

Сніданок за 10 хвилин: бананові оладки з трьох інгредієнтів. Покроковий рецепт
Сніданок за 10 хвилин: бананові оладки з трьох інгредієнтів. Покроковий рецепт

У миску до бананів вибийте яйця та починайте подрібнювати все до консистенції однорідної рідкої маси. Можете скористатися занурювальним блендером, або перем’яти все власноруч виделкою.

Сніданок за 10 хвилин: бананові оладки з трьох інгредієнтів. Покроковий рецепт

Невеликими порціями додавайте просіяне борошно та ретельно перемішуйте його з яєчно-банановою сумішшю. Треба довести тісто до консистенції рідкої сметани – орієнтуйтесь на фото.

Сніданок за 10 хвилин: бананові оладки з трьох інгредієнтів. Покроковий рецепт

Добре розігрійте сковороду, якщо вона не має антипригарної поврехні – варто змастити її олією. Викладайте оладки та обсмажуйте їх на вогні, нижчому за середній, до золотистості з обидвох боків.

Сніданок за 10 хвилин: бананові оладки з трьох інгредієнтів. Покроковий рецепт

Перед подачею можете прикрасити їх цукровою пудрою, а їсти зі сметаною. Оладки добре смакують до чаю, але легко з’їдаються і просто так. Нехай вам смакує!

Нові статті

Схожі статті

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.

4-лапий доктор наук: у США кіт здобув докторський ступінь в одному з престижних університетів країни

В США зʼявився вчений кіт. Йому присвоїли науковий ступінь в одному з престижних університетів Вермонту. За що пухнастик отримав винагороду і як звуть цього доктора наук? "Один Факт" дізнався деталі.