Так легко і смачно м’ясне я ще не готувала: корейський кухар навчив. Дуже соковиті курячі “равлики” в беконі

Без цієї гарячої закуски новорічне чи будь-яке інше застілля не обійдеться. Смак і вигляд равлики на шпажках мають неперевершений. Тож усім гостям без виключення припадуть до вподоби.

Вам знадобиться:

  • 2 курячих філе;
  • 200 г сирокопченого бекону;
  • 3 зубці часнику;
  • 1 дрібка солі;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю.

Для соусу:

  • 1 ч.лож. солодкої паприки;
  • 0,5 ч.лож. куркуми;
  • 1 ст.лож. соєвого соусу;
  • 1 ст.лож. лимону;
  • 1 ст.лож. олії.
Курячі равлики в беконі на шпажках

Філе проріжте навпіл, щоб розвернути половинки. Викладіть тонкий шматочок на дошку. Накрийте харчовою плівкою й добренько відбийте молоточком. Посоліть і поперчіть куряче м’ясо. Присипте подрібненим часником і ретельно розітріть по м’якоті.

Курячі равлики в беконі на шпажках

Бекон тоненько наріжте на смужки. Філе розріжте вздовж на смужки за шириною бекону. На курячу грудку викладіть 2 шматочку бекону й загорніть рулетиком, щоб курка була ззовні, а бекон усередині. Вийде справжній равлик.

Курячі равлики в беконі на шпажках

Решту м’яса обробіть таким же чином. Викладіть на дошку 3-4 равлики й проткніть їх шпажкою, яку попередньо вимочіть у воді. Решту равликів теж наколіть.

У невеликій мисочці змішайте олію з соєвим соусом. Підсипте куркуму й солодку паприку. Вичавіть свіжий сік із лимона. Перемішайте інгредієнти. Якщо є бажання, додайте улюблені спеції чи духмяні трави.

Курячі равлики в беконі на шпажках

Форму для запікання змастіть олією. Викладіть равлики на шпажках. Змастіть м’ясо щойно зробленим соусом за допомогою силіконового пензлика. Залиште на 10 хвилин, щоб равлики замаринувалися.

Випікайте у духовці, розігрітій до 185 градусів 30 хвилин. Подавайте до столу в гарячому вигляді, прикрасивши маринованою цибулею чи свіжими овочами.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.