Всього три інгредієнти, 15 хвилин часу і на столі купа солодощів: “Баунті” і справді є райською насолодою

Якщо зробити "Баунті" вдома, можна наїстися солодощами досхочу, чого не зробиш із магазинними цукерками. Возитися довго не доведеться, натомість смак буде ще кращим.

Діти надзвичайно люблять подібний десерт. Цукерки “Баунті” виходять ніжними на смак і в міру солодкими. Якщо постараєтеся, зробите форму таку ж, як у магазині.

Вам знадобиться:

  • 350 г кокосової стружки;
  • 280 г згущеного молока;
  • 300 г молочного шоколаду.
Цукерки Баунті в домашніх умовах

Висипте в глибоченьку мисочку кокосову стружку. Долийте згущене молоко. Ретельно змішайте інгредієнти, щоб стружка гарненько перемішалася. Змочіть долоні водою й вологими руками наліпіть довгастих заготовин.

Цукерки Баунті в домашніх умовах

Це якщо хочете, щоб було схоже на магазинний варіант. Можете просто зробити кульки. Викладіть їх на дощечку, яку вистеліть пергаментним папером. Відправте до морозилки на пів години.

Цукерки Баунті в домашніх умовах

Шоколад беріть молочний, бо такий є в оригіналі. Поламайте на шматочки й складіть у мисочку. Поставте до мікрохвильової печі, щоб розчинився. Можете скористатися й водяною банею. У такому разі постійно перемішуйте масу силіконовою лопаткою. Вона має вийти однорідною, без грудочок і пухирців повітря.

Цукерки Баунті в домашніх умовах

Дістаньте заморожені кокосові стовпчики. Занурте їх у розтоплений шоколад, підтримуючи двома виделками. Можете також наколоти цукерку на дерев’яну шпажку. Кому як зручно.

Перекладіть глазуровані цукерки на пергамент. Поставте в холодильник, допоки “Баунті” повністю не застигнуть. Після цього можна ласувати смачними солодощами. Щоб вони вийшли дійсно смачними, перечитайте склад згущівки. Вона має складатися лише з молока та цукру без будь-яких додаткових інгредієнтів.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?