Салат за копійки, так і називається “Копієчка”: відкрила для себе ідеальний варіант салату на кожен день

Всього за 5 хвилин можна зробити смачний салат "Копієчка" із того, що завжди є в будь-якому холодильнику. Виходить яскраво, смачно і доволі ситно. Обов'язково спробуйте!

У салату “Копієчка” є ще один великий плюс. Він готується лише в одній мисочці. Тож багато посуду після такої вечері мити не доведеться. Дуже вдалий варіант для зими, щоб насититися і не витратити багато часу на кухонні заморочки. Можна повечеряти такою стравою і лягати спати.

Вам знадобиться:

  • 150 г моркви по-корейськи;
  • 200 г крабових паличок;
  • 2 яйця;
  • 1 плавлений сирок;
  • 2 ст.лож. майонезу.
Салат Копійчаний з корейською морквою та крабовими паличками

Якщо є готова морква по-корейськи й відварені круто яйця, то на приготування салату витратите не більше 5 хвилин. Злийте з моркви рідину і перекладіть її у глибоку мисочку. Яйця обчистьте і натріть на тертушці з великими отворами прямо в моркву.

Салат Копійчаний з корейською морквою та крабовими паличками

Якщо не любите плавлений сир, то візьміть будь-який інший до смаку. Плавлений сирок звільніть від фольги та відправте в морозилку завчасно. Нехай брикетик трішки підморозиться. Тоді його буде легше натирати. Використовуйте ті ж отвори на тертушці, що і для яєць.

Салат Копійчаний з корейською морквою та крабовими паличками

З крабових паличок зніміть упакування. Руками порвіть на волокна, складаючи до решти інгредієнтів. Сіль і перець додавати немає потреби, адже вони вже є у продуктах, які ми використали.

Салат Копійчаний з корейською морквою та крабовими паличками

Тож залишилося лише заправити наш “Копійчаний” салат. Багато майонезу класти не потрібно. Змастіть лише так, щоб компоненти склеїлися між собою. Ретельно перемішайте. Викладіть гіркою. За бажанням, прикрасьте зеленню.

Нові статті

Схожі статті

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.