Горіхові цукерки можливо приготувати без борошна, масла та шоколаду: насичений горіховий смак підкорить усіх

Горіхові цукерки приготувати доволі просто. Натомість діти неабияк зрадіють солодощам і ласуватимуть ними з задоволенням. Інгредієнти для приготування потрібні найпростіші.

Вам знадобиться:

  • 1 яйце;
  • 100 г цукру;
  • 20 г какао-порошку;
  • 15 г сухого молока;
  • 1 дрібка ваніліну;
  • 0,5 ч.лож. солі;
  • 200-250 г подрібненого смаженого арахісу.
Горіхові цукерки з арахісом, молоком та какао

У глибокій мисочці змішайте яйце з цукром та сіллю. Збийте міксером. Маса має стати світлою та однорідною. Всипте какао-порошок, який має бути несолодким, та сухе молоко. Ретельно перемішайте масу силіконовою лопаткою. Консистенція має бути, як густа сметана.

Горіхові цукерки з арахісом, молоком та какао

Арахіс позбавте від луски, подрібніть у блендері так, щоб залишилися шматочки, а не крихти. Можете замінити будь-якими іншими улюбленими горішками. Всипте арахіс до шоколадної маси.

Горіхові цукерки з арахісом, молоком та какао

Усе перемішайте, щоб горішки набули шоколадного кольору. Деко вистеліть пергаментом. Зачерпуйте ложкою трохи горіхової суміші, допомагаючи собі іншою ложкою. Формуйте стовпчик і викладайте на пергамент.

Надто великі цукерки робити не потрібно. По-перше, вони погано пропечуться й не матимуть хрусткої скоринки. По-друге, їх буде незручно тримати в руках, адже за раз усе не відкусиш.

Горіхові цукерки з арахісом, молоком та какао

Таким же чином обробіть решту суміші. Розігрійте духовку до 160 градусів. Поставте цукерки запікатися на 10 хвилин. Відразу з дека не знімайте. Дайте горіховим цукеркам трішки прохолонути.

Після цього перекладіть на решітку, щоб вироби повністю остигли. Складіть готові горіхові цукерки на блюдо й можете кликати дітей, щоб поласували. Малеча лише дякуватиме вам за це.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?