Готую на вечерю гарбузове рагу з яловичиною: чоловік спробував і попросив ще. Можна і на свято подати

Така вечеря неодмінно порадує домашніх. Яловичина з гарбузом та іншими овочами має яскравий привабливий вигляд. Так і хочеться спробувати наїдок на смак. Гості також будуть у захваті.

Вам знадобиться:

  • 500 г яловичини;
  • 400 г гарбуза;
  • 400 мл води;
  • 300 г картоплі;
  • 1 морквина;
  • 1 цибулина;
  • 1 великий помідор;
  • 2 зубці часнику;
  • 3 ст.лож. олії;
  • 2 ст.лож. томатної пасти;
  • 1 ст.лож. спецій для шашлику;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю;
  • 0,5 ч.лож. солі.
Рагу з яловичини, гарбуза та інших овочів

Яловичина має бути без кісточок – сама лише м’якушка. Гарбуз може бути будь-якого сорту, але щільний. Оскільки м’який розвариться, перетворившись на пюре. Цибулину за власним бажанням можете порізати кубиками й залишити в готовій страві чи використати цілу, а після приготування викинути.

Рагу з яловичини, гарбуза та інших овочів

Шматок м’яса промийте, обсушіть, наріжте середніми шматочками. Вимитий помідор наріжте півкружальцями. Він має бути твердим, щоб тримав форму. Гарбуз позбавте шкуринки й наріжте на невеликі кубики.

Моркву обчистьте, вимийте і наріжте півкружальцями. Якщо овоч занадто великий, тоді зробіть четвертинки. Картопля має бути та, що не розварюється – жовтувата, а не біла в середині. Обчищені бульби наріжте на середні шматочки. Зубчики часнику позбавте шкуринки й пропустіть крізь прес.

Рагу з яловичини, гарбуза та інших овочів

У воду додайте томатну пасту, всипте приправу для шашлику, сіль та перець. Розмішайте. Замість води та пасти можете взяти готовий томатний сік. Якщо він уже підсолений, то більше не соліть.

Пательню поставте на вогонь. Спочатку влийте олію, щоб розігрілася. Потім додайте яловичину. Обсмажуйте на сильному вогні до золотавої скоринки. Покладіть нарізану цибулю й обсмажте 2 хвилини, постійно перемішуючи.

Рагу з яловичини, гарбуза та інших овочів

Додайте овочі. Смажте 10 хвилин, постійно помішуючи. Ті, хто не клав подрібнену цибулю, додайте цілу на цьому етапі приготування. Влийте томатну суміш, додайте часник. Перемішайте.

Коли закипить, вогонь підкрутіть до мінімуму. Накрийте сковорідку кришкою та тушіть страву 30 хвилин. Розкладаючи готове рагу з гарбузом на тарілки, присипте страву подрібненою зеленню.

Нові статті

Схожі статті

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.