Якщо рису немає, від плову не відмовляюся, а готую з макаронів: чоловік із дітьми кажуть, що так смачніше

Плов, виявляється, може бути не лише з рисом. Якщо за цим же рецептом приготувати м'ясо з макаронами, вийде не менш смачно. Паста, просотавшись соусом, стає неперевершеною.

Вам знадобиться:

  • 300 г яловичини;
  • 300 г макаронів;
  • 200 г помідорів;
  • 50 мл олії;
  • 1 морквина;
  • 1 цибулина;
  • 1 ч.лож. куркуми;
  • 1 ч.лож. паприки;
  • 1 ч.лож. хмелі-сунелі;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю;
  • 1 дрібка солі.
Плов із яловичини та макаронів

Яловичина має бути без кісточок, сама лише м’якоту. М’ясо промийте, промокніть паперовим рушником і наріжте кубиками середнього розміру. Обчищену моркву наріжте брусочками.

Помідори наріжте кубиками. Якщо на свіжі томати не сезон, скористайтеся консервованими або візьміть томатну пасту чи навіть кетчуп. Цибулину без лушпиння наріжте півкільцями. Можна покласти цілу цибулю, а після приготування викинути її, якщо не подобається цибулевий смак.

Плов із яловичини та макаронів

У казані розігрійте олію. Спочатку додайте цибулю. Смажте, весь час помішуючи, до прозорості. Додайте м’ясо. Всипте спеції. Смажте протягом трьох хвилин, постійно перевертаючи шматочки яловичини на інший бік.

Плов із яловичини та макаронів

Додайте моркву, перемішайте. Смажте ще 5 хвилин. Додайте помідори. Накрийте кришкою і тушіть 7 хвилин, час від часу перемішуючи. Настала черга додати макарони. Перемішайте і смажте ще 5 хвилин.

Плов із яловичини та макаронів

Додайте гарячу воду, яка має повністю покрити вміст. Це приблизно 1 л. Нехай закипить на сильному вогні. Накрийте кришкою, зробіть найменший вогонь і тушіть 20 хвилин. Зайва волога має википіти.

Готовий плов розкладіть по тарілках, присипте нарізаною свіжою зеленню й подавайте до столу. Домашні вже ковтають слинки від ароматів на кухні.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.