Для швидкого перекусу чи на сніданок готую за 5 хвилин загортони: лаваш, курятина, овочі, сир – смакота

Готуються загортони дуже швидко. Це щось на кшталт шаурми, тільки замість яловичини чи баранини додаємо курятину. Страву можна подавати на вечерю або ж узяти з собою задля перекусу.

Вам знадобиться:

  • 2 тонких лаваші;
  • 400 г курячого філе;
  • 80 г твердого сиру;
  • 80 г бекону;
  • 80 г томатного соусу;
  • 1 помідор;
  • 3 ст.лож. майонезу;
  • 50 г листя салату;
  • 1 дрібка хмелі-сунелі;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю;
  • 1 дрібка солі.
Загортони з лаваша, курки та салату

Сир для загортонів можете брати будь-який. Звичайний твердий, моцарелу, сулугуні чи бринзу. Вірменський лаваш можете замінити пшеничним ролом. Майонез бажано зробити власноруч замість магазинного.

Куряче філе промийте, обсушіть паперовим рушником. Присипте спеціями, які вказані в рецепті, або скористайтеся своїми улюбленими. Загорніть м’ясо у фольгу. Поставте в духовку.

Загортони з лаваша, курки та салату

Запікайте за температури 180 градусів близько 30 хвилин. Звісно, можна замінити вареною чи обсмаженою на пательні курятиною. Готове м’ясо наріжте на невеличкі шматочки.

Помідори вимийте, обсушіть і наріжте на невеликі часточки. Плоди мають бути щільними, щоб не розповзлися у лаваші. Бекон можете брати будь-який – сирий, сирокопчений, варено-копчений. Наріжте на шматочки.

Загортони з лаваша, курки та салату

Сир натріть на тертушці з великими отворами. Бекон покладіть на пательню, щоб витопити з нього жир. Додайте шматочки курки. Смажте, весь час перемішуючи, близько 2 хвилин. Наприкінці додайте спеції.

Загортони з лаваша, курки та салату

Великий лаваш розріжте навпіл. Шматки можуть бути прямокутними або квадратними. Обидва листи змастіть майонезом. На одну половину викладіть листя салату, а на іншу – натертий сир.

На листя салату викладіть курку та бекон. Зверху – помідори. Змастіть томатним соусом. Підігніть краї та загорніть рулетом. Загортони з куркою можете подавати до столу відразу після приготування.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?