Ніхто не зрозуміє, що вони без м’яса: рецепт смачних котлет з капусти. Готую, коли до зарплати тиждень

Якщо ви пригостите цими котлетами рідних чи гостей – ніхто з них не здогадається, що вони без м'яса. Цей рецепт котлет з капусти підійде до посту, вегетеріанцям чи людям на дієті.

Для приготування котлет з капусти знадобляться такі інгредієнти:

  • пів кілограма білокачанної капусти;
  • 2 курячих яйця;
  • 3 столові ложки борошна;
  • 1 біла (або жовта) ріпчаста цибулина;
  • копчена паприка, сіль, мелений перець – по дрібці за смаком.

Також до котлет смакує сушений часник, свіжа зелень (кріп, петрушка чи пір’я цибулі). Експериментуйте та знайдіть своє улюблене поєднання!

Коли до зарплати тиждень, переходжу з м'ясних котлет на капустяні: виходить дешево, але не менш смачно

Як приготувати котлети з капусти: покроковий рецепт

Спочатку вимийте капусту, обберіть всі негарні листки та виріжте качан. Необхідно дрібно нашаткувати її на тертушці чи власноруч ножем. Перекладіть нашатковану капусту до каструлі та залийте водою, після чого варіть на середньому вогні протягом 5 хвилин після закипання. Наступним кроком необхідно процідити готову капусту та вичавити зайву рідину.

Цибулю очістіть від лушпиння да наріжте дрібним кубиком. На розігрітій олії в сковорідці обсмажте її до золотистого кольору. Додайте отриману засмажку до капусти.

Далі вбийте до миски з капустою та цибулею яйця, просійте борошно та додайте спеції, після чого перемішайте. Наступним кроком буде лише розігріти олію на сковороді, і викладаючи отримане “тісто” ложкою, смажити котлети.

Після обсмаження з обидвох сторін викладіть котлетки на тарілку з паперовою серветкою, щоб зайвий жир стік до кінця приготування. Також можете додатково протушкувати отриману страву з соусом, який ви зазвичай готуєте для голубців – вийде неймовірно смачно.

Подавати на стіл такі котлетки потрібно гарячими, воні підійдуть до будь-якого гарніру і смакуватимуть із різноманітними соусами. Нехай вам смакує!

Коли до зарплати тиждень, переходжу з м'ясних котлет на капустяні: виходить дешево, але не менш смачно
Коли до зарплати тиждень, переходжу з м’ясних котлет на капустяні: виходить дешево, але не менш смачно

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.