Хрумка пекінська капуста в поєднанні із соковитим тунцем: ідеальний рецепт салату до родинної вечері

Приготуйте смачний салат з пекінської капусти і тунця до домашньої вечері. Хрумка і соковита пекінська капустка, приготована за цим рецептом, стане ідеальним гарніром до основних страв.

Салат із пекінської капусти і тунцю готується дуже швидко.

Салат з пекінської капусти і тунцю: головні інгредієнти
Салат з пекінської капусти і тунцю: головні інгредієнти

Для його створення потрібен набір складових із наступного переліку:

  • пекінська капуста: 350 грамів;
  • курячі яйця: 2 штуки;
  • твердий сир: 100 грамів;
  • перець і сіль за смаком;
  • майонез жирністю 67%: 60 г;
  • консервований тунець: 180 г.

На приготування хрумкого салату із пекінської капусти йде приблизно 15 хвилин вашого вільного часу. З наведеної кількості складових виходить 4 порції смачного салату.

Покрокова схема приготування салату з тунця та пекінської капусти

Салат з пекінської капусти та тунцю: покрокова чхема приготування
Салат з пекінської капусти та тунцю: покрокова чхема приготування

Крок № 1. Відваріть курячі яйця в шкарлупі вкруту. Для цього проваріть їх у киплячій воді протягом 10 хвилин. Дайте готовим яєчкам охолонути і почистіть від шкарлупи.

Крок № 2. Пекінську капусту наріжте тоненькими шматочками. Твердий сир натріть на крупній тертці. Курячі яєчка наріжте невеличкими шматочками. Тунець викладіть із металевої банки в окрему тарілку і подрібніть за допомогою виделки.

Крок № 3. Усі підготовлені інгредієнти викладіть в окрему миску. Посоліть, додайте спеції та перець. Також влийте в майбутній салат майонез. Ретельно перемішайте усі складові.

Салат майже готовий. Перекладіть капусту із тунцем в спеціальний салатник і подавайте до столу. Можете додатково прикрасити салат гілочками свіжої зелені. Смачного!

Пекінська капуста — майже ідеальний овоч, з якого виходять смачні, легкі та корисні салати. Щоб салат з пекінської капусти вийшов дійсно смачним — необхідно знати правила вибору овочу в магазині.

Салат з пекінської капусти і тунцю: покрокова схема приготування
Салат з пекінської капусти і тунцю: покрокова схема приготування

Якісна пекінська капуста має привабливий зовнішній вигляд. На ній немає жодних пошкоджень.

Смачний овоч має яскравий салатовий колір. Чим яскравіше буде пекінська капустка — тим вона корисніше. Також при покупці варто звернути увагу на качан. Знизу на ньому не повинно бути плісняви та гнилих ділянок. Якщо качан пекінської капусти має яскравий колір та здоровий низ — цей продукт точно якісний.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?