Вже забула про яєчню. Готую на сніданок французький омлет з грибною начинкою: ніжний рецепт на ранок

Рецепт французького омлету до сніданку допоможе вам приготувати найсмачнішу і поживну страву за декілька хвилин. Які складові знадобляться і як виглядає покрокова схема приготування — читайте далі.

Французький омлет — це швидка в приготуванні страва, яка виходить дуже ніжною та соковитою. Головний інгредієнт в ній — це, звісно, яйця. А ще — грибна начинка, яку за бажанням можна замінити на будь-яку іншу. обов’язково спробуйте приготувати такий варіант сніданку для всієї родини.

Складові, які знадобляться для приготування французького омлету:

  • курячі яйця: 2-3 штуки;
  • вершкове масло для обсмажування на пательні;
  • рослинна олія: 2-3 столових ложки;
  • ріпчаста цибуля: 1 штука;
  • чорний мелений перець;
  • часник;
  • мускатний горіх;
  • базилік;
  • гриби для приготування начинки: 2-3 штуки;
  • зелень.

Покрокова схема приготування французького омлету з грибною начинкою

Рецепт французького омлету з грибною начинкою
Рецепт французького омлету з грибною начинкою

Крок № 1. Почистіть гриби та поріжте їх невеликими шматочками. Цибулю поріжте та обсмажте протягом 2-х хвилин на рослинній олії.

Крок № 2. Додайте гриби, змішайте і тушкуйте протягом 15-20 хвилин на середньому вогні. Періодично помішуйте їх, щоб не пригоряли.

Крок № 3. Через 10 хвилин після початку тушкування додайте до грибів та цибулі сіль, спеції та часник.

Крок № 4. Яйця вбийте в окрему ємність, посоліть та добре збовтайте. Вилийте яєчну масу на сковороду, що добре змащена рослинним маслом. Обсмажте до напів готовності.

Крок № 5. Покладіть в середину омлетику засмажку з грибів та цибулі. Згорніть з нього рулет.

Омлет по-французьки готовий. Смачного!

Пишний омлет до сніданку неможливо приготувати без курячих яєць. Дуже важливо правильно обрати цей продукт в магазині. За коліром шкаралупи це робити не варто, бо смакові властивості та якість яєць від даного критерію не залежать. А ось на маркування слід звернути увагу.

Зазвичай яйця маркують великим кодом, кожна частина якого несе в собі певну інформацію. Найперша позначка — це термін зберігання. Літера “Д” в ній означає, що яєчка дієтичні. Саме вони вважаються найсвіжішими, тому що не зберігалися в мінусових температурах. Їх реалізують протягом 7 днів, а потім категорію змінюють на “столові”. Відрізнити столові яєчка від дієтичних можна і за кольором штампу. В столових він — червоний, а в дієтичних — синій.

 

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.