Ніжний салатик з крабових паличок та мандаринів на 6 порцій, який здивує незвичним поєднанням смаків

Ніжний салат з присмаком цитрусів і морепродуктів — ідеальна страва до Дня закоханих. Він закохає у свій смак вже на першому побаченні. Покроковий рецепт приготування — в матеріалі від "Один Факт".

Салат з мандаринів та крабових паличок з додаванням яєць – чи не найкращий рецепт страви до Дня закоханих. Поєднання впевненої нотки цитрусів з глибоким ароматом морепродуктів найкраще смакує за одним столом із рідними людьми.

Салат з крабових паличок та мандаринів: набір складових
Салат з крабових паличок та мандаринів: набір складових

Процес приготування салату з мандаринів та крабових паличок займає зовсім небагато вільного часу — приблизно 20 хвилин. З наведеної кількості складових виходить 6 порцій смачної страви.

Складові для приготування салату за цим рецептом:

  • мандарини: 4 штуки;
  • крабові палички: 240 грамів;
  • консервована кукурудза: 150 г;
  • відварені вкруту курячі яйця: 4 штуки;
  • часник свіжий: 1 зубчик;
  • майонез: 100 г;
  • сіль: за смаком.

Покрокова схема приготування салату з крабових паличок та мандаринів

Покрокова схема приготування салату з мандаринів та крабових паличок
Покрокова схема приготування салату з мандаринів та крабових паличок

Крок № 1. Мандарини очистіть від шкірки. З відварених яєць зніміть шкаралупу. З крабових паличок видаліть захисну плівку. Мандарини розділіть на окремі дольки і кожну з них розріжте поперек і навпіл. Крабові палички поріжте тоненькими слайсами. Курячі яйця розріжте навпіл, а потім кожну із половинок — ще на 4 частини.

Крок № 2. Змішайте порізані інгредієнти, потім — додайте до них консервовану кукурудзу, часник, пропущений через прес. Всі складові ретельно перемішайте.

Крок № 3. Смачний салатик майже готовий. Приправте його майонезом та посоліть. Можете замінити майонез жирною сметаною.

Смачного!

Щоб салат, приготований за цим рецептом, вийшов по-справжньому смачним — оберіть правильно в магазині мандарини для його приготування. Перше, на що вам варто звернути увагу — це шкірки. Стиглий тропічний фрукт завжди має гладеньку, яскраву і блискучу шкірку. Такий мандарин завжди має солоденький та насичений смак. А ось фрукти, які мають зморшкувату та тьмяну шкірку — краще не купувати.

Вага — ще один критерій, за яким варто обирати мандарини до салату. Перед купівлею просто візьміть мандарин до рук та порівняйте його приблизну вагу із розміром. Якщо фрукт здається важчим за свій реальний розмір – то всередині він, напевно, буде більш соковитим, солоденьким та смачним.

Стиглі та солодкі мандарини мають добре виражений, яскравий цитрусовий аромат.

 

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.