Фаршировані сосиски з сиром і солоним огірком: кулінарний шедевр, який сподобаєтся навіть “МастерШефам”

Сосиски - популярний м'ясний виріб, який ідеально пасує і до каш, і до макаронів, і в самостійному вигляді. Як приготувати фаршировані сосиски із сиром - читайте в рецепті від "Один факт".

Найросповсюдженіший варіант приготування сосисок – це відварювання. Також цей м’ясний смаколик можна обсмажити на пательні разом із курячими яйцями.

А ще – обов’язково спробуйте приготувати фаршировані сосиски із сиром та солоним огірочком. Їх рецепт та перелік необхідних інгредієнтів наведено нижче.

Сосиски, фаршировані сиром та солоним огірком: перелік інгредієнтів
Сосиски, фаршировані сиром та солоним огірком: перелік інгредієнтів

Щоб приготувати сосиски, фаршировані сиром та солоним огірком – підготуйте наступні складові:

  • тертий сир: 50 г;
  • сметана: 2 столових ложки;
  • гірчиця: 1 чайна ложка;
  • солоний огірок: 1 штука;
  • кріп;
  • сосиски.

Покрокова схема приготування сосисок, фаршированих сиром

Як приготувати фаршировані сосиски із сиром: покрокова схема
Як приготувати фаршировані сосиски із сиром: покрокова схема

Крок N° 1. Почніть процес приготування з обробки сосисок. Вийміть серцевину. Наріжте вирізану серединку та змішайте із кропом. Сосисок беріть таку кількість, яка потрібна саме вам до вечері або ж сніданку.

Крок N° 2. До м’ясної начинки додайте тертий сир, сметану і гірчицю. Посоліть все і додайте чорний мелений перець.

Крок N° 3. Начиніть сосиски зробленою начинкою.

Крок N° 4. Підготуйте форму (деко) для запікання. Вкрийте її пергаментом і викладіть зверху нафаршировані вироби. Зверху посипте тертим сиром.

Крок N° 5. Розігрійте електричну духовку до температури +200°С. Помістіть в неї фаршировані сосиски і випікайте протягом 15 хвилин.

Страва готова. Смачного!

Фаршировані сосиски вийдуть смачними, якщо правильно вибрати самі сосиски в магазині. В першу чергу при покупці звертайте увагу на колір.Якщо продукт містить в собі забагато барвників. Занадто темний колір м’ясного виробу свідчить про те, що в цьому продукті багато консервантів. Найякісніший варіант – сосиска блідого кольору. Саме вона вважається найбільш натуральною та корисною.

Крім того, зверніть увагу і на текстуру. Якісні сосиски завжди більш пружні та мають щільну оболонку.

Занадто м’яка сосиска свідчить про те, що в ній міститься забагато білку. Спробуйте натиснути на неї. Якщо структура м’ясного виробу відразу відновлюється – це добрий знак. Якщо ж слід від натискання залишається надовго – не беріть цей виріб, бо він не якісний.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?