Сирні пампушки з часником і кропом до борщу – замість хліба. Вишуканий смак української кухні на обід

Смачна домашня випічка користується великим попитом. І тому "Один Факт" пропонує вам смачний рецепт сирних пампушок з часником та кропом до борщу. Спробуйте приготувати цю смакоту в домашніх умовах.

Сирні кульки, смажені в маслі – це самий чудовий варіант доя сніданку, обіду або ж полуденку. Приготувати смачну страву можливо за лічені хвилини. І спеціальних приготувань доя нього не потрібно.

Існує багато різноманітних рецептів сирних кульок або пампушок. “Один Факт” пропонує до уваги читачів і читачок варіант рецепту, в якому присутній не тільки сир, а ще й кріп та часник.

Як приготувати сирні пампушки з часником та кропом: список складових
Як приготувати сирні пампушки з часником та кропом: список складових

Для приготування цієї смачної страви вам знадобляться наступні складові:

  • сир: 200 г;
  • борошно: 1 стакан;
  • яйця курячі: 3 штуки;
  • сіль: 0,5 ч.л.;
  • сода: 0,5 ч.л.;
  • кріп: 1 пучок;
  • часник: 2-3 зубчики.

Покроковий рецепт приготування пампушок з сиром, зеленню і часником

Сирні пампушки з кропом та часником: покрокова схема приготування
Сирні пампушки з кропом та часником: покрокова схема приготування

Крок N°1. Змішайте сир з курячими яйцями в мисці. Додайте до нього соду та сіль.

Крок N°2. Добре подрібніть кріп. Зубчики часнику подрібніть через прес і додайте до загальної маси.

Крок N° 3. Домішайте борошно до отриманої маси невеличкими порціями.

Крок N° 4. Змочіть руки в теплій воді. Скачайте тісто у кульки. Потім – обсмажте кожну із них на розігрітому маслі або запечіть в духовці до появи на поверхні золотавого рум’янцю.

Пампушки готові. Подавайте їх до столу разом із першими стравами. Ці сирні кульки з часником та кропом просто ідеально смакують разом із борщем.

Пампушки із сиром та часником вийдуть смачненькими, якщо ви правильно оберете борошно для цієї випічки. Зараз в продажу можна побачити усього чотири різновиди хлібопекарського борошна. Вищий сорт або Екстра готують із очищеного зерна тонкого помелу. Таке борошно має сніжно-білий колір, ідеально підійде для приготування здоби. А ось для сирних пампушок краще брати борошно першого сорту. Цей продукт відрізняється грубим помелом і містить в собі частинки зернових оболонок.

Існує ще другий сорт борошна. Його вважають найбільш корисним. Таке борошно отримують після перемелювання цільних зернят пшениці. Воно містить найбільшу кількість корисних речовин і підходить як для випічки хліба, так і для приготування вареників або пельменів із м’ясом.

Нові статті

Схожі статті

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".