Цей рецепт побив усі рекорди за швидкістю приготування: як зробити ресторанну закуску вдома. Гості ахнуть

Всього за 10 хвилин приготуєте для раптових гостей закуску не згірш магазинної. Головне, щоб у холодильнику знайшовся шматочок твердого сиру, банка тунця та огірочки-корнішони.

Цей рецепт настільки простенький, що приготувати сирні роли вийде у кожного. Навіть кулінари-початківці впораються з поставленою задачею на всі 100%. А рідні лише похвалять за майстерність.

Вам знадобиться:

  • 100 г твердого сиру;
  • 1 зубчик часнику;
  • 50 г маринованих огірків;
  • 70 г консервованого тунця.
Рулет із сиру з тунцем та огірками-корнішонами

Для приготування швидкого сирного рулету сир натріть на тертушці з великими отворами. Викладіть на тарілку й додайте зубчик часнику, який попередньо обчистьте та подрібніть.

Рулет із сиру з тунцем та огірками-корнішонами

Розтопіть сир у мікрохвильовій печі. Достатньо буде 1 хвилини. Огірки тим часом наріжте тонкими кружальцями. Дістаньте розплавлений сир і викладіть його на харчову плівку. За допомогою виделки розтягніть сир, сформувавши прямокутник.

Рулет із сиру з тунцем та огірками-корнішонами

Зверху викладіть кружальця корнішонів. А на них рівномірно розподіліть консервований тунець. Робіть усе дуже швидко, допоки сир не прохолов. Загорніть сир рулетом, допомагаючи собі поліетиленом.

Рулет із сиру з тунцем та огірками-корнішонами

Коли рулет буде сформовано, загорніть у харчову плівку кілька разів. Краї плівки зафіксуйте з обох боків. Відправте в холодильник. Треба витримати хоча б 40 хвилин, щоб сир повністю застиг.

Діставши рулет із холодильника, зніміть плівку, а закуску наріжте під кутом у 45 градусів на порційні шматочки. Як бачите, вийшла ідеальна сирна ковбаска з начинкою з тунцем та огірочком. Можна поласувати родиною на сніданок або приготувати для гостей.

Нові статті

Схожі статті

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".

Все почалось, коли їй було 14: Марічка Падалко розповіла про свій перший шлюб – імʼя чоловіка досі приховує

Зірка 1+1 Марічка Падалко вперше розповіла про свого першого чоловіка, ім'я якого не розкриває: що відомо про перший шлюб телеведучої та чому пішла від екс-обранця?