Замість квашеної капусти роблю моркву по-корейськи за 10 хвилин: рецепт, щоб вийшло смачніше, ніж у магазині

Нереально смачна та пікантна морква по-корейськи: трішки прянощів, кислоти, ароматності - це все про неї. Час розкривати секрет рецепту, який сподобається кожному.

Корейська кухня відома своєю різноманітністю, смаком і, звичайно ж, унікальною специфікою приготування. Одна з найпопулярніших страв – це корейська морква, яка не тільки додасть яскравості на ваш стіл, а й приголомшить своїм неповторним смаком кожного. Приготувати цю страву можна дуже швидко, буквально за 10 хвилин. Ось простий рецепт, який ви можете спробувати вдома.

Рецепт домашньої моркви по-корейськи за 10 хвилин: впорається кожен
Рецепт домашньої моркви по-корейськи за 10 хвилин: впорається кожен

Інгредієнти:

  • морква 7-8 шт.
  • цукор 2 ч. л.
  • сіль 1 ч. л.
  • олія 100 г
  • столовий оцет 3 ст. л.
  • часник 2 зубчики
  • приправа для моркви по-корейськи

Для початку наріжте моркву на тонкі солом’яні смужки або на кільця. Потім у глибокій мисці змішайте часник та столовий оцет з приправою. Додайте до цієї суміші моркву, а також цукор, сіль, олію. Важливо переконатися, що цукор та сіль розчинилися повністю, для того щоб смакова гармонія була ідеальною. Після цього ваша морква буде готова до подальшого використання або подачі на стіл.

Покладіть мариновану моркву в глибоку миску і все – готово! Цей простий рецепт корейської моркви за 10 хвилин допоможе вам швидко приготувати смачну закуску. Він може бути адаптований до ваших смакових уподобань. Якщо ви любите пікантні страви, можете додати більше меленої паприки чи смаженого перцю. Якщо ж вам більше подобається солодкий смак, збільшіть кількість цукру. А також можна експериментувати з додаванням інших інгредієнтів, таких як кунжутні насіння, зелена цибуля тощо.

Рецепт домашньої моркви по-корейськи за 10 хвилин: впорається кожен

Цей смачний салат не лише задовольнить ваші гастрономічні бажання, але й додасть яскравість і оригінальність вашому столу. Спробуйте його наступного разу, коли захочете щось нове для свого меню!

Нові статті

Схожі статті

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.