Салат подаю не до млинців, а разом із млинцями: виходить доволі цікаве поєднання компонентів і смаків

Цей незвичний салат можна готувати у будень чи на свята. Гості, напевно, подібного поєднання млинців з овочами ще ніколи не куштували. Тож є шанс здивувати й отримати купу компліментів.

Салат виходить незвичним на вигляд і цікавим на смак. Обов’язково спробуйте приготувати, щоб страва стала вашою улюбленою.

Вам знадобиться:

  • 200 г копченої ковбаси;
  • 4 великих яйця;
  • 1 огірок;
  • 2 зубці часнику;
  • 3 гілочки кропу;
  • 2 ст.лож. майонезу;
  • 2 ст.лож. сметани;
  • 2 ст.лож. олії
  • 1 дрібка чорного меленого перцю;
  • 1 дрібка солі.
Салат із млинцями, ковбасою та яйцями

Починайте готувати салат із приготування млинців. У мисочку розбийте яйця, посоліть, поперчіть та збийте вінчиком, щоб маса стала однорідною. Можете додати ще й 1 ст.лож. борошна або влити трішки молока чи вершків. Так млинці вийдуть ніжнішими. Якщо додати майонез, млинці стануть солонуватими й більш пружними.

Салат із млинцями, ковбасою та яйцями

На пательні обсмажте на олії 4 млинці з обох боків до золотавого кольору. Вони мають бути тоненькими. Сковорідку беріть невеликого діаметра. Перекладіть готові млинці на тарілку й залиште, щоб прохолонули. Після цього наріжте соломкою.

Салат із млинцями, ковбасою та яйцями

Копчену ковбасу позбавте від плівки й наріжте тонкою соломкою. В принципі, можете скористатися вареною чи напівкопченою ковбаскою. Огірок вимийте, обсушіть й наріжте соломкою. Якщо шкірочка не грубка, можете її не зрізати. Кріп вимийте, просушіть, дрібненько наріжте.

Салат із млинцями, ковбасою та яйцями

У миску викладіть млинці, ковбасу, огірок, вичавлений часник та зелень. Заправте майонезом та сметаною. Посоліть, поперчіть й акуратно перемішайте. Викладіть салат гіркою на тарілку, прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.