Мега пишні панкейки на молоці: виходять завжди такі, як треба. Такий сніданок мої з’їдають за 30 секунд

Як приготувати найсмачніші та найароматніші панкейки за кілька хвилин у себе вдома: легкий рецепт, за яким приготує кожний собі сніданок або ж вечерю.

Що може бути краще, ніж прокинутися вранці від аромату приготованих панкейків? Цей класичний і простий рецепт може стати для вас основою ідеального сніданку, що зарядить енергією на весь день.

Основні інгредієнти, які необхідні для приготування панкейків зазвичай є у кожної господині в кухні.

Вам знадобляться:

  • мука 180 г
  • яйце 1 шт.
  • молоко 250 мл
  • цукор 4 ст. л.
  • вершкове масло 40 г
  • розпушувач 1 ч. л.
  • сіль ¼ ч. л.

Ви також можете додати трохи соди для випічки, щоб надати більшої пухкості вашим панкейкам.

Перш ніж почати готувати тісто, розігрійте сковороду на середньому вогні і змастіть її маслом. Тепер безпосередньо перейдемо до приготування тіста. У великій мисці необхідно змішати муку, цукор, сіль та розпушувач. У окремій мисці збийте яйця, додайте молоко та вершкове масло. Потім поступово додавайте сухі інгредієнти до рідини, помішуючи до отримання однорідного тіста.

Смачні панкейки на сніданок у домашніх умовах, які вразять кожного

Коли ваше тісто буде готове, наберіть трохи його за допомогою черпака чи ложки та налийте на розігріту сковороду. Панкейки потрібно готувати до того часу, поки на поверхні не з’являться бульбашки, а краї не стануть золотистими. Потім переверніть їх та приготуйте з іншої сторони.

А ось і ваш ідеальний сніданок готовий! Подавайте панкейки з вершковим із кленовим сиропом або варенням, можете також посипати свіжими ягодами та цукровою пудрою, аби було ще смачніше.

Ви можете експериментувати з різними інгредієнтами, додавати до самого тіста ягоди, шматочки шоколаду, горіхи або навіть спробувати кокосову стружку, щоб зробити смак оригінальним. Ви можете подавати панкейки не лише на сніданок, але й на обід чи вечерю, залежно від вашого бажання.

Нові статті

Схожі статті

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева показала, яка трендова стрижка зробила її іконою краси

86-річна акторка Ада Роговцева показала, як трендова стрижка-каре допомогла їй стати іконою краси. В почесному віці артистка має гарний зовнішній вигляд. І все завдяки прекрасній зачісці та макіяжу.

Вам потрібно лише 3 простих інгредієнти: як приготувати паштет з сала, цибулі та моркви – дешево й смачно

Смачнюща закуска буде подана до вашого столу за кілька хвилин: рецепт приготування паштету з цибулі, моркви та сала - смачніше не спробуєте ніде.

Як виглядають чоловіки найкрасивіших спортсменок України: Ольги Харлан, Еліни Світоліної, Ярослави Магучіх

Ольга Харлан, Еліна Світоліна, Ярослава Магучіх – українські красуні-спорстменки, яких називають Олімпійськими богинями. "Один Факт" покаже, як виглядають чоловіки відомих українських спортсменок.

Це займе лише 10 хвилин вашого часу: як приготувати часникові стрілки – супер смачно та швидко. Рецепт

Ви витратите мінімум часу та отримаєте смачну закуску на стіл для ваших гостей: як приготувати часникові стрілки та що для цього потрібно. Покроковий рецепт.