Приготувала ліниві голубці: обід за 30 хвилин. Цей простий рецепт не залишить вас байдужими та здивує смаком

Найпростіший та найшвидший спосіб приготування лінивих голубців, які так смакують кожному. Готуємо за неймовірно смачним та покроковим рецептом.

Голубці – це класична страва в багатьох кухнях світу. Для тих, хто цінує смак традиційної страви, але має обмежений час та не має бажання витрачати його на тривале готування, ліниві голубці – ідеальний варіант. Цей рецепт є простим, ефективним і гарантовано, що буде дуже смачно.

Рецепт лінивих голубців за 30 хвилин: швидко та смачно
Рецепт лінивих голубців за 30 хвилин: швидко та смачно

Інгредієнти:

  • рис 1,5 ст.
  • морква 200 г
  • олія 110 мл
  • сіль 2 ч. л.
  • томатний соус 4 ст. л.
  • фарш 650 г
  • цибуля 150 г
  • капуста 800 г

Для початку необхідно приготувати рис. Варимо його у воді, дотримуючись інструкцій на упаковці. Поки рис вариться, можна підготувати інші інгредієнти. Наріжте цибулю і моркву, а також підготуйте фарш.

У сковороді розігрійте рослинну олію та обсмажте нашатковану цибулю. Додайте фарш та смажте, розбиваючи його на крихти, до того часу, поки він не стане золотистим. Після цього додайте моркву, а також сіль, перець та будь-які інші спеції за смаком. Продовжуйте смажити на помірному вогні протягом 5-7 хвилин, а потім зніміть з вогню. Коли рис буде вже готовий, змішайте його з підготовленою начинкою у великій мисці.

Покладіть капусту у сковороду, посоліть, поперчіть й перемішайте. Можна також приправити за смаком. Закрийте кришкою й тушкуйте 10-15 хвилин, щоб капуста стала м’якою.

Відкрийте кришку і додайте рис до сковороди. Перемішайте їх разом, додайте половину томатного соусу та дайте протушкуватися протягом 5 хвилин.

Після приготування дайте лінивим голубцям трішки охолонути, а потім подавайте гарячими та додайте ще томатного соусу, прикрасивши зеленню за бажанням.

Цей рецепт лінивих голубців – ідеальний варіант для тих, хто цінує смак класичної страви, але має обмежений час на готування. Він простий у приготуванні та смачний.

Нові статті

Схожі статті

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи радять вийти зі своєї зони комфорту

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки прогнозують вам нові можливості, якщо ви спробуєте щось нове. Астрологічний прогноз.