У рецепті божественного шоколадного торта використовуються лише 2 інгредієнти: його не потрібно випікати

Щоб приготувати смачний торт, інколи необхідно виділити на це цілий день. Але це розкіш для сучасної людини, яка має доволі сильний темп життя.

Тим не менш, домашніх хочеться потішити саме своєю випічкою. І це може стати справжнім викликом, зважаючи на недостатню кількість часу, а також обмежені знання у кондитерському ремеслі. У нашому рецепті ми пропонуємо вам ознайомитися за технологію приготування шоколадного торта, яка не вимагає при цьому випікання. Це може стати не просто зручним рецептом, а справжнім рішенням для тих молодих людей, які проживають у новому житті без духовки, або поки що тільки вчаться кулінарії.

При цьому цей торт виходить дуже соковитим, просоченим, дуже ароматним та шоколадним. Все що необхідно зробити — це добре ознайомитися з інструкцією та не відхилятися від пропорцій. У вас обов’язково все вийде, якщо ви маєте бажання здивувати сім’ю, а також натхнення створити дещо нове.

Але перед тим, як приступити вам необхідно зайти до магазину та придбати свіже тістечко Картопля. Саме воно стане тією основою, яка позбавить нас від необхідності возитися з тістом та випікати його в духовці.

Інгредієнти

  • Тістечко Картопля — 2 штуки
  • Темний шоколад — 200 г

Як приготувати смачний шоколадний торт без випічки

За бажанням можна приготувати глазур зі 100 г темного шоколаду та половини склянки кокосового молока. Процес приготування починається з приготування солодкої картоплі на пару доти, доки вона не стане м’якою.

Як приготувати смачний торт

Після цього розтоплюється темний шоколад і солодка картопля і шоколад змішуються в блендері до отримання однорідної маси. Суміш, що вийшла, слід вилити на лист, застелений папером, і охолодити в холодильнику до повного застигання.

Для глазурі достатньо розтопити шоколад і кокосове молоко, потім полити цю ароматну суміш поверх торта і повернути в холодильник. Рекомендується залишити торт на ніч та подавати його зі свіжими ягодами.

Приготування шоколадного торта

Завдяки цьому простому рецепту приготування торта стає легким і приємним процесом, доступним навіть тим, хто не вважає себе досвідченим кухарем.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.