Зі звичайної цибулі — в приголомшливі бутерброди: цей шикарний сніданок просто миттю розлетиться з тарілок

Французи давно довели всьому світу, що зі звичайної цибулі можна приготувати не просто смачні страви, а справжні делікатеси, за якими будуть з'їжджатися з усього світу.

Приготування смачного сніданку часом може стати справжнім викликом, адже вранці не так багато можливостей, метушня, необхідність всюди встигнути. Саме тому ми зазвичай обмежуємося філіжанкою кави або невеличким бутербродом, який з’їдаємо майже на ходу. При наявності дітей все стає складніше.

Зазвичай матусі швиденько готують кашу або обмежуються яєчнею. Втім, ми рекомендуємо зробити бутерброди з цибулею, які готуються насправді неймовірно швидко, смакують дуже добре, а також насичують енергією на цілий день.

Саме з цибулі можна приготувати неймовірно смачний сніданок, який не буде схожий ні на що інше, що ви куштували до цього. Окрім того, такий сніданок виходить неймовірно бюджетним, і майже нічого не коштує. Цибуля має безліч корисних властивостей, тому його також можна назвати поживним.

Сміливо беріться за справу та експериментуйте на кухні. Вашим домашнім обов’язково сподобається нова страва.

Інгредієнти

  • цибуля – 2 шт.;
  • батон — 8 скибочок;
  • яйце – 1 шт.;
  • борошно — 1 ст. л.;
  • сир – 67 г.;
  • вершкове масло,
  • соняшникова олія
  • сіль
  • перець на свій смак

Як приготувати смачні бутерброди з цибулі

Для початку чистимо та ми їмо цибулю. Дрібно її нарізаємо. Вершкове масло відправляємо на розігріту сковороду. Доливаємо трохи рослинної олії. Коли олія буде гарячою, вносимо цибулю. Обсмажуємо до золотавості на середньому вогні.

Як приготувати смачні бутерброди з цибулею

Потім вносимо борошно, і постійно перемішуючи обсмажуємо далі. В окрему ємність додаємо яйце, натертий на дрібній тертушці сир, цибулеву суміш. Усе добре солимо та перчимо. Вносимо спеції за бажанням.

Батон нарізаємо на скибочки, і наносимо на них зверху начинку. Деко змащуємо маслом, і викладаємо на нього бутерброди. Розігріваємо духовку і ставимо готуватися. Випікаємо 7 хвилин при температурі 200 градусів.

Рецепт неймовірних бутербродів з цибулею

Подаємо в гарячому вигляді, посипаємо зеленню, за бажанням також додаємо пропущений через прес часник.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.